Ексклюзивы
четверг, 29 июля 2010 13:05

"Вода найбільше потрібна мозку і статевим органам"
5

10 фактів про воду від доктора фізико-математичних наук Михайла Курика

1. Вода відчуває емоції, чує звук і бачить зображення. Ми з одним священиком проводимо дослідження: читаємо над нею молитви. Голос найбільше впливає на її базову структуру. Якщо її змінити, можна зцілитися. Пийте освячену воду.

Колись я заряджав її. Брав репродукції красивих пейзажів або фотографії сніжинок, ставив на них склянки з водою і вмикав на 5-10 хвилин спокійну класичну музику. Отак нехай пограє, а тоді можна пити.


2. Науковці довели, що на Водохреще структура води змінюється. Перевіряємо таку воду з 2003 року. Церква стверджує, що 19 січня все водне плесо Землі оживає. Ми виявили, що в період від дня зимового сонцестояння - 22 грудня - до 19 січня космічний простір набуває асиметричності і це впливає на воду. 19 січня найсильніше. Складається таке враження, що в цей день на Землю спрямовується якийсь промінь, і все набуває позитиву. Коли ви наберете воду з будь-якого джерела, вона буде помічна. 20-го все повертається на свої місця - вода у водоймах знову звичайна.


3. Вона має пам'ять, вбирає інформацію про все, з чим контактує, - і добро, і зло. Вода  легко допомагає позбутися негативних емоцій. От прийшли ви з роботи втомлені, роздратовані. А відчуваєте, яке полегшення після душу? Але якщо вода пам'ятає про щось недобре, буде віддавати його іншим. Чому є озера, де люди постійно топляться? Не через течію чи глибоке дно. Якщо один втонув, вода автоматично починає шкодити іншим.


4. Людина повинна пити воду, яка постійно бачить день і ніч, тече в руслі, природними вигинами та ярами. Тому що на кожному повороті енергія прибуває або зменшується. Коли ріка тече, вода дихає і зверху заряджається сонцем. Років із десять тому з будь-якої гірської річки випиваєш чашку води - і відчуваєш себе краще. Зараз такого нема. До 80 відсотків проблем зі здоров'ям - через якість води.


5. Вона найбільше потрібна мозку і статевим органам. Мозок складається з рідини на 98 відсотків, статеві органи - на 95 відсотків. Тому потрібно пити хоча б 200 мілілітрів доброї води на день, а не сурогати - газовані, енергетичні, слабоалкогольні напої.


6. Фільтрована вода виснажує організм. У результаті фільтрації порушується її рівновага, яку вона намагається повернути собі за рахунок сил та мікроелементів людського організму.


7. Пити воду краще з керамічного посуду. Так найлегше її підсилити. Бо ж глина - природний матеріал, і вода зберігає свої позитивні властивості. Активізувати її можна, переливаючи з пустого в порожнє.

Фільтрована вода виснажує організм. У результаті фільтрації порушується її рівновага

8. Живою може бути тільки тала вода. Навіть наберіть із крану, закип'ятіть, охолодіть - і в морозилку. Перед сном залишіть банку в кімнаті, а вранці матимете чашку чи дві талої води. Вона зберігає свою силу при кімнатній температурі близько восьми годин.


9. Щоб зробити з живої води мертву, її треба закип'ятити в мікрохвильовій печі. Вона боїться електромагнітних полів. Якщо двічі скип'ятити, то ще гірше, три-чотири рази - взагалі отрута. Брати воду на чай треба щоразу свіжу.


10. Вода робить Землю найбільш чутливою до зовнішнього впливу планетою. Кажуть, що 2012-й буде катастрофічним для цивілізації. Ніби закінчується календар Майя. У цей рік усі планети Сонячної системи розмістяться вздовж однієї осі. А це означає, що силова взаємодія між ними зміниться. І найбільше це відчуватиме планета, яка має воду, - Земля. Зміняться магнітні полюси. Можуть відбуватися повені, цунамі. Якщо в цей час аура суспільства буде більш позитивною, ніж негативною, світовий океан менше збурюватиметься. Але поки що це не так. Оскільки людина постійно в агресії, вода на планеті дуже енергетично забруднена й чутлива до катаклізмів.



Японський дослідник Масару Емото розробив систему фотографування кристалів води в замороженому стані. На знімках видно, як змінювалися кристали, коли воді показували різні зображення, включали музику, говорили окремі слова

 

Сейчас вы читаете новость «"Вода найбільше потрібна мозку і статевим органам"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть