Ексклюзивы
четверг, 22 апреля 2010 19:33

"Щоб водилися гроші, з ними треба розмовляти"

 

1. Треба дивитися серіали й читати любовні романи. Це дає змогу відволіктися.У новинах нічого доброго не кажуть - то літак розбився, то когось застрелили, то політики побилися. А тут завжди щасливий кінець.


2. Зрозуміти, чи підходить тобі чоловік, можна після 21 року подружнього життя. У народі говорять: "Людину пізнаєш, коли з"їси з нею пуд солі". Вчені довели, що його  можна з"їсти за 21 рік.


3. Не вдягайте речей, які до вас хтось носив. Ніколи не купуйте одяг  у секонд-хенді. Він зберігає енергетику - і негативну, і позитивну. Не можна також купувати дзеркало, яким раніше користувалися. Воно найкраще вбирає негатив.


4. Рівненько розкладайте банкноти у гаманці, гладьте, говоріть із ними - щоб гроші водилися, їх треба любити. Як берете здачу, кажіть: "Здача на удачу".


5. Якщо жінка хоче народити хлопчика, перед зачаттям повинна дати обіцянку ніколи не їсти курятини. Це дає 100-відсоткову гарантію. Якось до мене прийшла одна, мала вже три доньки. Чоловік мріяв про сина, та Бог не давав. Порадила  відмовитися від курятини, і тепер вона виховує ще двох хлопців.


6. Давайте милостиню, вам Бог у 40 разів більше відміряє. До церкви треба носити яйця. У кожному - 40 милостинь. Ми з чоловіком на великі свята возимо до монастиря борошно, олію та яйця. Що більше даси, то більше повернеться.


7. Коли говорите щось гарне і боїтеся зурочити, треба плюнути через ліве плече й сказати: "У добрий час".


8. Долоню свою не всім людям можна показувати. У кожного на руці є код, даний Богом. Є вампіри, які прочитають його й висмокчуть із вас усю енергію. Звертайтеся до гадалки тільки тоді, коли є потреба. Заради цікавості цього не робіть, бо прогадаєте своє щастя. За гадання треба платити. Але останнє віддавати не можна.


9. На шиї треба носити освячений хрестик. Він рятує від поганих думок і самогубств. Усі, хто вкоротив собі віку, хрестика на носили. Сережки й каблучки, куплені батьком чи матір"ю, захищають людину. Прикраса, подарована не від душі, може принести нещастя. Якось прийшла одна дівчина. Красуня, незалежна, добре заробляє, чоловіки за нею впадають. Але ніхто за дружину не бере. На неї подруга вінок безшлюбності наклала - подарувала їй перстень із заговором. Повернула його, і через півроку вийшла заміж.


10. На останніх місяцях вагітності не вішайте білизну і не чіпляйте штори. Коли жінка підтягується, то пуповина може закрутитися навколо плоду. Не треба переступати через мотузки й металеві предмети.

Журнал "Країна" N17 від 23 квітня 2010 року

Сейчас вы читаете новость «"Щоб водилися гроші, з ними треба розмовляти"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть