Ексклюзивы
четверг, 25 февраля 2010 18:42

"Не вірю, що любити можна більше, ніж раз"
6

Олена Жмаєва, 24 роки, Керч

Незаміжня. Засуджена на 11 років за вмисне вбивство. Зарізала канцелярським ножем приятельку, з якою разом танцювала стриптиз. На конкурсі краси здобула перемогу


Я влюблива, але справжній чоловік ще не траплявся. Зустрічалася з одним хлопцем, потім охолонула. Через якийсь час побачила його в місті, пішли гуляти, він став наполягати, щоб усе відновити. А я до минулого не люблю повертатися. На День святого Валентина ми з подругами заварили чайку. Випили за те, щоб кожна стала коханою для когось.

На конкурсі я виступала в образі ангела. Пошила міні-сукню з великими крилами. Обклеїла їх білим пір"ям. До зап"ястків приторочила чорні стрічки і ще одну пов"язала на очі. Так і танцювала із зав"язаними очима, а під кінець виступу зірвала всі стрічки.


Наталія Калишенко, 30 рокiв, селище Чорноморське, Крим

Розлучена. Має дві дочки. Працювала барменом. Засуджена на два з половиною роки за крадіжку. Каже, що викликала таксі знайомим, не знаючи, що ті обікрали квартиру


Свого ідеального чоловіка я поки що бачила тільки в мріях. У колонії до церкви стала ходити і тепер хочу заміж за християнина. Щоб не палив, не бив мене, не лаявся матом. А зовнішність і зріст - це неважливо. Полюблю і 70-річного, якщо захоче Бог. А ще ідеальний чоловік, звичайно, вірний.

Я заміж вийшла в 17 років, незайманою. Чоловік у мене циган, а я болгарка. Закохалася в нього пристрасно - запала на його красу. Дівки заздрили, а я, дурна, цим гордилася. Прожили з ним сім років, і він постійно гуляв.

Ольга Гречишнiкова, 22 роки, Алушта

Незаміжня. Має сина. Засуджена на півтора року за торгівлю наркотиками


Зі своїм ідеалом я познайомилася, коли була на восьмому місяці. Закохався в мене. Сказав: живота не помітив, помітив блакитні очі. Коли народила, притягнув у лікарню купу ромашок. Він за мене у вогонь і у воду, самостійний, кароокий. Я на місці всидіти не можу, а він завжди спокійний. Із Сашком возився, як із рідним. Прожили з ним рік. Боровся за мене - лупцював наркоманів. Любив мене хоч під кайфом, хоч худу, хоч товсту - всяку. А потім утомився мучитись.

Батьки мене лікували й гіпнозом, і ліками, але тільки у в"язниці я позбулася залежності від наркотиків. Батько, напевно, думає: "Добре, що Олю посадили". Сім"я в мене забезпечена: тато - таксист, мама - завідувач їдальні в санаторії, будинок на літо здавали відпочивальникам. У мене навіть своя машина є - "дев"яностодев"ятка". Але нічого, крім наркотиків, не цікавило. Напевно, свою любов я втратила назавжди. Не вірю, що любити можна більше, ніж раз.


Ірина Тасенко, 39 рокiв, Маріуполь

Із чоловіком живе окремо. Має трьох дітей і онука. Працювала продавцем. Засуджена на 10 років за вбивство співробітника міліції. Каже, що той намагався її зґвалтувати


Головне, щоб на чоловіка можна було покластися, щоб він усе робив для сім"ї. Щоб труднощів не боявся. Ми з моїм 12 років прожили, я його вічно відмазувала, нiкчему. Тягнула на собі сім"ю - торгувала пивом, то справа вигідна. А чоловічок боягузом виявився. На моєму суді раптом заявляє: "Ми з нею не зійшлися характерами". Я тільки розсміялася.

Ірина Очкан, 37 рокiв, Сімферополь

Заміжня. Дітей не має. Працювала продавцем. Засуджена на три роки за шахрайство з кредитами. Винна п"яти банкам 24 тис. грн. Каже, що збрехала про місце роботи, щоб отримати гроші на операцію матері


Найкращий чоловік - той, кому все можна розповісти про себе, як мамі. І розділити всю тяжкість життя на двох. Я по життю невезуча. Якщо з 10 стільців буде один зламаний, то я сяду саме на нього. Але іноді не щастить, не щастить, а потім зірву джек-пот. Мій четвертий чоловік - це мій джек-пот.

Його звуть Дмитро, він на дев"ять років молодший. У мене зріст 172, а в нього 185. Спортивний, збитий такий - боксом займався. Коротка стрижка, круглолиций. А очі у нього - як темна солома. Читаю його листи і прямо чую, як він говорить: "Кошенятко моє, моя золота дівчинко, забороняю тобі навіть думати, що я зможу тебе забути".

Три роки ми прожили, поки я сюди не потрапила. Коли його побачила вперше, подумала: добре мати б такого. Тоді я жила з третім чоловіком, а він прийшов у гості. Сподобалася його скромність. Зовні як босяк і раптом соромиться - оце поєднання! Ми обідати зібралися, і я йому: "Сідай". Я холодець варила - запах на всю квартиру, а на столі фарширований перець. А він прийшов голодний, видно ж, а їсти відмовляється. "Ось хіба що хлібчика шматочок", - жартував. Через півроку я розлучилася з колишнім чоловіком і випадково зустріла його на ринку.

Яна Андреєва, 34 роки, Севастополь

Розлучена. Має двох синів. Працювала на кладовищі. Засуджена на три роки за збут наркотиків


Він має бути сильніше характером за мене, має бути авторитетом. І обов"язково розумнішим, а інакше відчуватиму свою перевагу.

Перший чоловік у мене був військовий, із ним разом на Півночі почали колотися. А другий - звичайний роботяга, з молодшим сином зараз живе. Він - хороша людина, ми дружимо. Коли зійшлися, я намагалася змінитися заради нього: була така собi вся в движусі, блатнячка, а стала звичайна тітка, обабилася. Уже знала, де дешевше молоко, де краще купувати картоплю. А тільки нічого не вийшло - занадто він м"який. Такий за собою дружину не поведе.

Зараз є в мене чоловік - мій ідеальний: метр 90 зросту, 90 кілограмів, 40 років. Він колишній бандит - 13 років відсидів. Поговорити з ним цікаво на всі теми. Про архітектуру Севастополя стільки мені розповів, у жодній книжці такого не прочитаєш. А в шахи як грає! Каже, у справжнього гросмейстера в колонії навчився. Допоміг мені з наркотиками розпрощатися, точніше, змусив, вирвав із системи. Це моя єдина любов. Хоча вже два місяці щось нема листів. Звав розписатися, а я відмовлялася. Двічі вже була, набридло.

Сейчас вы читаете новость «"Не вірю, що любити можна більше, ніж раз"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть