Ексклюзивы
четверг, 30 сентября 2010 13:38

"Цього сезону модно носити шортики"
5

Дороги навколо торгового центру "Дрім Таун" на столичній Оболоні в ніч на суботу минулого тижня були в заторах. Тут тривала ніч розпродажів - крамниці встановили знижки на товари від 20 до 50%.

У магазині косметики Brocard жінки ставлять чоловіків у чергу, а самі біжать до вітрин із косметикою. Жменями набирають туші, креми й тональні креми. У взуттєвому магазині дві клієнтки не поділили чоботи 41-го розміру. Поряд троє підлітків мало не б'ються за пару кросівок.

У магазин білизни пускають по десятеро. Двері замикають, бо понад сотня охочих мало не збивають охоронців із ніг. Розпашіла продавець-консультант Галина Миколаївна, 46 років, метушиться між покупцями. Розкладає перед ними рожеві трусики великих розмірів. Одна з клієнток просить розмір М.

- Не намагайтеся обдурити саму себе. Не варто купувати трусики на розмір менші - стрункішою від цього не станете, - каже продавщиця. - Жирові валики будуть випирати, а це помітно і через сукню, і через брюки. Ще й незручно, бо в живіт тиснутиме.

Жінки беруть по 10 комплектів білизни.

- У 1980 роках актуальними були низькі труси, а вже після 1990-х розпочався бум на стрінги, що призвів до появи трусиків-танго, - коментує Галина Миколаївна. - Сьогодні молодь отямилася, почали купувати закритішу білизну. Цього сезону модно носити шортики.

За північ продавці починають позіхати, з-під прилавку попивають енергетичні напої. Галина Миколаївна розгортає ящик із панчохами. Лисий чоловік вибирає колготки для дружини. Із блокнота зачитує: "Дайте мені колготки 40 ден".

- Віддай сюди, - кричать одна одній дівчата, яким сподобався той самий квітчастий купальник. Він залишився один.

Продавщиця заспокоює:

- Не втрачайте голову. Можу запропонувати такий же, тільки закритого типу. У кого цицьки накачані? Не стидайтесь, шепніть мені на вушко. Силіконові груди весь час треба носити в ліфчику. Інакше тканина довкола грудей опуститься на рівень пупка.

О другій ночі в магазин заглядає травесті-діва Монро, 32 роки.

- Заходьте, - гукають їй. - Підберемо вам білизну по фігурі.

- Пасіба, у мене білизною завалений весь балкон. Таких ліфчиків, як я ношу, у вас немає.

30-річний киянин Олег обирає чоловічу білизну. Просить показати сімейні труси найменшого розміру і швидко йде до каси.

- Про чоловіка можна дізнатися по його трусах, - каже йому продавець. - Ті, що віддають перевагу трусам-плавкам, люблять отримувати задоволення і доставляти його партнерці. Чоловік, який носить сімейні труси, цінує комфорт і дбайливо ставиться до свого здоров'я. Він - ніжний, розумний, готовий до тривалих стосунків. А якщо носить труси-боксерки, в ліжку він ледачий. Такий мачо звик, щоб догоджали йому, а не навпаки. Стрінги носять здебільшого бісексуали. Труси з малюнками обирають жартівники. З ними треба бути готовим до всього. Жінка може стогнати від оргазму, а він у цей час розповідатиме анекдоти про даїшників.

Після третьої ночі в магазин зазирає актриса Ольга Сумська, 44 роки. Галина Миколаївна цілує її в щоку:

- Заходьте, трусики підберете. Я знайду те, чим ви здивуєте свого Віталіка.

- Дякую, я вже якось сама.

О четвертій ранку торговий центр порожніє. Кілька сотень покупців із пакетами біля виходу чекають на таксі.

Сейчас вы читаете новость «"Цього сезону модно носити шортики"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть