Ексклюзивы
понедельник, 01 марта 2010 14:48

"Я виграв 612 призів"

1. Музичні диски

Першим моїм призом був компакт-диск. Пам'ятаю, тоді я працював за кермом, мотався по  місту. У машині постійно грало радіо. Чую - конкурс: хто перший додзвониться, той отримає альбом Лілу - її тоді ввесь час крутили по радіо. Подзвонив, сказали, що виграв. Спершу була якась недовіра, сумнівався, що дадуть щось. Приїжджаю в їхній офіс, забираю приз. Виявляється, це абсолютно реально. У мене вже ціла полиця з дисками, штук 50. А ще купу знайомим подарував.

2. Гроші

Раніше часто гроші вигравав. Бувало по 300, 100, 50 гривень. Забираєш їх - і вже можеш у супермаркет чи на базар сходити. Комунальні послуги оплачував з виграшів. Найбільше 400 гривень виграв. Купив на них дружині Альоні духи. Найчастіше гроші давали на "Нашому радіо". Правда, завдання там важкі, приміром, про культури народів світу. Спробуй угадай, який там у сербів народний костюм, або ірландську національну страву, чи мексиканський танець… А коли криза накрила, то гроші перестали розігрувати.

3. Сумки

У конкурсах потрібен фарт - у цьому я ніколи не сумнівався. Коли постійно граєш, з'являється спортивний інтерес. Особливо, якщо конкретну річ хочеш отримати. Наприклад, якось на радіо розігрували сумку-холодильник, і я загорівся її виграти. Було музичне запитання: прокручують три пісні і треба вгадати, хто співає. Додзвонився - і сумка моя.

Комунальні послуги з виграшів оплачую. Найбільше 400 гривень виграв

Ще виграв дві звичайні сумки. Одна з логотипом "Нашого радіо", друга від "Європи плюс". Перша - для продуктів, у другій документи ношу. Узагалі, щоб такі речі вигравати, багато знань не потрібно. Виїжджаю на старому багажі: що з інституту згадаю, що зі школи ще...

4. Квитки в кіно

Коли востаннє платив за кіно, уже не згадаю. Квитки постійно виграю. Ось за цим ходили на "Ніч у музеї - 2", а за цим- на"Освідчення". Нещодавно виграв запрошення на допрем'єрний показ "Джонні Д". Фуршет там був з ананасами, з вином. І знаменитості ходили. Точно запам'ятав, що молодший Ступка був - у житті він наче пацан. А ще співачка, яка       "Звездочёта" співає. Є що згадати і друзям розказати. Хоча дружина останнім часом заявляє: "Фільми набридли. Давай щось інше".

 

5. Путівка в Карпати

Планували з дружиною літом на море поїхати. Але я потрапив у лікарню. Думав - усе: Крим накрився. Лежу собі в палаті, слухаю радіо, а там путівки розігрують: Туреччина, Єгипет. За кордон ми не поїхали б, бо загранпаспорт треба подовжити. Аж ось діджей каже, що є подорож на двох у Карпати. Треба за тиждень набрати максимальну кількість правильних відповідей. Запитання з географії. Я щодня дзвоню в ефір; дружині сказав, щоб на телефоні теж сиділа. У результаті я та ще один мужик набираємо по 10 балів. На радіо вирішили, що виграш отримає той, хто перший за алфавітом. Мені пощастило, бо в того чоловіка прізвище починалося на "Щ". Відпочили з дружиною шикарно. П'ять днів у готельному комплексі під Ужгородом. Гори, сонце, басейн. Шкода, рибалити не люблю: форель там можна відрами ловити.

6. Годинник

Найцікавіше, коли в парі з іншим слухачем граєш. На "Взрослом радио" таке траплялося. Треба було вдвох за 20 секунд дати кілька відповідей з історії Києва. Промах - і вилітаєш.

Деякі призи так хочеться виграти, що піднімається адреналін. Наприклад, на "Європі плюс" розігрували німецький наручний годинник із логотипом університету "Україна". Ми з дружиною якраз познайомилися, коли там училися. Я вирішив будь що цей годинник виграти. І виграв. Згодом побачив у магазині такий самий, він коштував 200 доларів.

7. Книжки

Книжки виграю часто. Оці всі, що на полиці стоять, - із радіо. "Собор Паризької Богоматері" Віктора Гюго - цю я прочитав, коли в лікарні лежав. Воно, звісно, цікаво, але такі книжки треба читати ще у школі - зараз уже не так сприймається. Марініна дуже сподобалася. Ось серія книжок Дяченків. Я недавно в бібліотеку записався, там усі новинки є. Здивувався: криза, а в бібліотеці новий завоз - хоч на Петрівку не ходи.

8. Аксесуари до комп'ютера

Мишку, килимок до неї, клавіатуру, колонки, навушники - нічого не купував. Усе як призи отримував. Виходить, що комп'ютер маю старенький, а все, що до нього - останніх моделей.  Хочу ще ноутбук виграти.

9. Мобільний телефон

Два роки тому виграв мобільник Nokia, але забув забрати. Потім на місяць поїхав у Росію. Як повернувся, на тій самій радіостанції ще й другий видзвонив. Приїжджаю на студію, показую паспорт - не вірять, що аж два телефони маю отримати. Дали один. Ну, що я можу сказати - жаба людей задавила.

Сейчас вы читаете новость «"Я виграв 612 призів"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть