Ексклюзивы
вторник, 04 декабря 2012 13:46

В Черкасах легковик влетів у стовп, загинули 2 людини

4 грудня о пів на першу годину ночі в Черкасах загинули 27-річний хлопець та 21-річна дівчина. Їх знайшли на вул. Рябоконя на окраїні міста в білому автомобілі "КІА". Від зіткнення зі стовпом машина не підлягає ремонту, повідомляють у прес-службі головного управління МНС у Черкаській області.

"Це трапилося там, де з однієї сторони дороги є дачі, з іншої городи. "КІА" рухалася в сторону міста. Удар машини був такої сили, що бетонну електричну опору на висоті 4 м переломило на дві частини. За кермом був хлопець, а дівчина сиділа на передньому пасажирському сидінні. Обоє були не пристебнуті ременями безпеки. У нього скоріше всього травма шиї, у дівчини зовнішніх ознак травм не було, лише біля носа була кров. Коли ми приїхали, то на місці вже були працівники дорожньої автоінспекції і швидка допомога. Лікарі констатували смерть", - розповів начальник державної аварійно-рятувальної частини №1 Сергій Гульда.

Рятувальники спочатку витягли дівчину, вона була одягнена у спортивні штани й куртку. А потім через її двері і хлопця. На ньому були джинси і коротка куртка. За документами, обоє живуть в Черкасах. Причину аварії встановлює слідство.

Сейчас вы читаете новость «В Черкасах легковик влетів у стовп, загинули 2 людини». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть