Ексклюзивы
пятница, 03 декабря 2010 18:02

У Львові презентували Audi A7 Sportback

У суботу, 20 листопада, в автосалоні "НІКО-Захід" представили новинку від Audi. Цього разу німецький автомобільний концерн пропонує п'ятидверне купе - Audi A7 Sportback. Прихильники бренду мали нагоду одразу ж випробувати автомобіль на тест-драйві.

- Достойне авто як зовні, так і за технічними характеристиками, - розповідає потенційний клієнт автосалону Ігор Скробацький. - Зараз я їжджу на Audi A6, але через те, що 80 відсотків часу проводжу в машині сам, то хотів би, щоб авто було компактнішим. Audi A7 позиціонує себе як спорт-купе. Думаю, і для міських поїздок, і для далеких подорожей він підходить бездоганно. До того ж, як на мене, ця модель - ідеальне співвідношення ціни та якості.

Автомобіль доволі масивний - завдовжки 4,97 м, завширшки 1,91 м. Висота - 1, 42 м. Саме через це машина видається трохи притиснутою до землі, але такі показники дозволили забезпечити найкращий у цьому класі автомобілів коефіцієнт аеродинамічного опору - 0 ,28.

- Audi A7 - це втілення спортивної елегантності купе, комфорту та розкоші представницького седана і практичності універсалу, - розповідає керівник відділу продажу Богдан Бацик. - Дизайнерам удалося надати автомобілю стрімкості та граційності водночас. Тому перше, на що звертають увагу прихильники бренду Audi, - пропорції машини.

На сьогодні в Україні доступні автомобілі з трьома варіантами двигунів. Один із них - це 2.8 FSI потужністю від 204 до 300 кінських сил. Він дозволяє розігнати автомобіль до 100 км/год за 8,3 с. Другий двигун - 3.0 TFSI потужністю 300 "коней" розганяє Audi A7 Sportback за 5,6 с. Турбодизель 3,0 TDI 245 "коней" розганяє авто до 100 км/год за 6,5 с. Двигуни оснащені інноваційною системою терморегулювання Audi, системою рекуперації й системою start-stop. Для різних типів двигунів Audi пропонує два варіанти коробки передач: безступінчату КП multitronic із приводом на передні колеса і спортивну семиступеневу КП S tronic, яка  установлюється у поєднанні з системою постійного повного приводу quattro. Audi A7 Sportback із двигуном 2.8 FSI коштує 53 тис. євро. з двигуном 2.8 FSI quattro 55 800 євро, з двигуном 3.0 TFSI quattro - 64 500 євро.

Ходова частина також поєднує спортивну точність із комфортом, притаманним розкішному автомобілю. Audi A7 Sportback укомплектовано великими колесами із діаметром дисків від 17 до 20 дюймів. У конструкції застосовуються алюмінієві важелі й новий високоефективний електромеханічний підсилювач керма. До стандартної комплектації входить система управління динамікою руху - Audi drive select, яку можна доповнити адаптивною пневмопідвіскою з регульованою жорсткістю. Світлодіодні фари підкреслюють виразний зовнішній вигляд Audi A7 Sportback. Високотехнологічна оптика реалізовує всі функції освітлення за допомогою LED-елементів і зводить енергоспоживання системи до мінімуму. У стандартній комплектації встановлюються біксенонові передні фари та світлодіодні задні ліхтарі. Передні фари з інноваційною функцією всепогодного освітлення замінюють традиційні протитуманні ліхтарі.

- Яскраво виражена спортивна зовнішність авто має продовження  в інтер'єрі салону, - говорить Бацик. - Навіть найдрібніші деталі інтер'єру ретельно продумані. Оздоблення виконане на найвищому рівні. Колір шкіри для салону та сидінь можна обрати залежно від смаку клієнта. Для А7 Sportback дизайнери розробили власну панель приладів та центральну консоль. Вона може бути виконана в кількох варіантах, навіть з ефектними дерев'яними вставками. До того ж на центральній консолі з'явилась сенсорна панель touch pad, з допомогою якої можна швидко набрати номер телефону чи задати адресу для навігації.
В Audi A7 Sportback можна користуватися інтернетом і онлайн-сервісами Google через автомобільний bluetooth-телефон. Високошвидкісний модуль зв'язку UMTS приймає зображення та інформацію з програми Google Earth, комбінуючи їх із поточним маршрутом і даними навігаційної системи. Точка доступу бездротової мережі (WiFi) використовується для під'єднання до інтернету мобільних
пристроїв.

До аудіосистеми Bose як додаток пропонують першокласну акустику Bang & Olufsen із 15 динаміками.

Топова версія навігаційної системи Audi A7 Sportback передає інформацію про маршрут на блоки управління оптики, автоматичної коробки передач і системи адаптивного круїз-контролю з функцією stop & go, що дозволяє електроніці прораховувати комплексні сценарії. У багатьох випадках попереджувальна система безпеки Audi pre sence здатна суттєво знизити важкість наслідків ДТП. Нова система збереження курсу Audi active lane assist допомагає водієві чітко утримувати Audi A7 Sportback у потрібній смузі, а вдосконалена система park assist позбавляє виснажливого маневрування при паралельному паркуванні.

До того ж A7 Sportback чудово захищає пасажирів від зовнішніх шумів та вібрації навіть під час руху на високій швидкості. Для додаткового комфорту ретельно налаштували всі компоненти, а також збільшили жорсткість кузова.

В Audi A7 усе зробили для комфорту водія. Для зручності перебування за кермом є до 22 позицій регулювання сидіння - від функції клімат-контролю до масажу. Підлаштувати під себе сидіння зможе людина будь-якого росту і статури. Й хоч посадка низька, спортивна, але не створює жодних незручностей. Огляд шляху для водія бездоганний завдяки численним ультразвуковим датчикам, які до того ж полегшують маневрування в обмеженому місці. У найкращих традиціях бренду Audi можливо максимально індивідуалізувати автомобіль згідно з найвишуканіших побажань клієнтів.

- Якби мені запропонували  порівняти цей автомобіль з якимось елітним напоєм, то я, поза сумнівом, назвала б віскі з льодом, - каже Марія Зубова, директор компанії "Марком" у західному регіоні та партнер презентації Audi A7 Sportback. - Це вдале поєднання пристрасті та льоду підходить як для напою, так і для такого авто.

Фото Ігор Хомич

За детальнішою інформацією звертайтеся до компанії "НІКО-Захід", м. Львів, вул. Липинського, 50б.
тел. 297 1 297

PR

Сейчас вы читаете новость «У Львові презентували Audi A7 Sportback». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть