Ексклюзивы
среда, 16 января 2008 13:50

У Криму син зустрічав Новий рік з розчленованим трупом матері на балконі

В середині грудня минулого року до чергової частини 3 відділу керченської міліції надійшло повідомлення про зникнення 73-річної пенсіонерки

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Працівники міліції з"ясували, що зникла жінка проживала разом зі своїм 42-річним сином, який ніде не працює та зловживає алкоголем.

10 січня працівники 3 відділу керченської міліції у супроводі майстрів жеку зайшли в квартиру зниклої жінки. Жахлива знахідка чекала їх на балконі. Саме там в тумбочці від телевізора вони знайшли останки розчленованого тіла жінки. У трупа були відсутні голова і кінцівки. Лікар-експерт визначив, що смерть жінки наступила близько трьох тижнів тому.

За словами затриманого, мати заважала йому спілкуватися з приятелями. Коли вона в черговий раз зробила сину зауваження, той розлютився і сильно штовхнув немолоду жінку. Та, не утримавшись на ногах, впала та вдарилася об кут стола. Удар виявився смертельним.

Раніше судимий приятель, порадив, що потрібно позбутися трупа, розрізаючи його на частини, і непомітно винести з будинку, а сусідам сказати, що жінка виїхала. П"яна компанія так і вчинила, затягнувши труп до ванни. Голову і кінцівки товариші по чарці винесли з квартири в поліетиленових пакетах і розкидали в різних місцях. Останки тіла матері син поклав в тумбочку від телевізора і виніс на балкон. Тут якраз вдарили морози і чоловік, в п"яному святковому чаді зустрів Новий рік з розчленованим замерзлим трупом матері на балконі. Як він сказав, пив весь цей час, не просихаючи, і прагнув не думати про те, що сталося.

Його раніше судимий приятель, який порадив, як позбутися трупа, помер 3 січня від обмороження, решта свідків розшукується.

В даний час порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину. Слідство у справі триває.

"Газета по-українськи"

Сейчас вы читаете новость «У Криму син зустрічав Новий рік з розчленованим трупом матері на балконі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть