Ексклюзивы
суббота, 09 июня 2007 10:26

Буш прибув до Італії з офіційним візитом

Президент США Джордж Буш прибув з офіційним візитом до столиці Італії. В суботу у Буша запланована зустріч з папом римським Бенедиктом XVI, президентом Італії Джорджо Наполітано та прем"єр-міністром Романо Проді.

Боїнг-747 президента США, приземлився в п"ятницю пізно ввечері в міжнародному римському аеропорту Фюмічіно, який охороняють півтори тисячі американських і італійських агентів спецслужб, і де в цей час відмінили посадки і зльоти всіх інших пасажирських авіалайнерів.

З аеропорту глава Білого дому відправиться на Віллу Таверна - в резиденцію американського посла в Італії. В суботу вранці у Буша намічена зустріч в Квірінальськом палаці з президентом Італії Джорджо Наполітано, після якої він відправиться до Ватикану на аудієнцію з папом римським Бенедиктом XVI. Це буде перша зустріч президента США з понтифіком. Цього ж дня в програмі Буша робочий сніданок з прем"єром Романо Проді.

Ввечері на Віллі Таверна у Буша відбудеться півгодинна зустріч з екс-прем"єром Італії Сильвіо Берлусконі, повідомляє Газета.ru.


Сейчас вы читаете новость «Буш прибув до Італії з офіційним візитом». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть