Ексклюзивы
суббота, 07 декабря 2013 16:06
Иван Гецко
Иван Гецко
Нападающий, автор первого мяча в истории сборной Украины

Франції та Росії пощастило із жеребом ЧС-2014

Вчора пройшло жеребкування чемпіонату світу. Збірним Франції та Росії пощастило із суперниками. Прикро, що на мундіалі зіграють французи, а не українці. Нам потрібно було брати очки у матчах проти Молдови та Чорногорії.

Збірна Франції — сильна команда, але на перший матч плей-офф у Києві вони приїхали з недооцінкою суперника і дали нам маленьку надію на те, що нам посміхнеться фортуна. Але цього не трапилося.

У Дідьє Дешама є три склади. Основна обойма збірної України — це 12-14 гравців. На них вся надія. На сьогоднішній день немає звідки брати ресурсів, тому коли випадають два футболісти їх нема ким замінити. Довелося експериментувати. Ми всі бачили до чого це призвело у матчі-відповіді плей-офф у Парижі.

Хочеться, щоб збірна Росії чимось здивувала. У них нема гравців такого високого класу, як в в Італії чи Іспанії, але росіяни спокійно вийшли на чемпіонат світу зі своєї групи. Під керівництвом Капелло збірна має показати результат, якого від неї чекає вся країна.

Фаворити чемпіонату світу — Німеччина, Італія, Іспанія, Бразилія та Аргентина. Ці команди складають кістяк турніру. Футболісти цих збірних виступають за кращі європейські клуби. Не можна скидати з рахунків Нідерланди. Також не виключаю сюрпризів від команд Південної Америки, зокрема Уругваю та Колумбії. На чемпіонаті світу вони можуть засяяти у всій красі.

Боснія та Герцеговина вперше братиме участь у чемпіонаті світу, тому я не думаю, що тут можливі сенсації. А от що стосується Бельгії, то там зібрався непоганий колектив. У збірній є чимало молоді. Футболісти доволі легко пройшли свою відбірну групу.

Якщо говорити про імена та зірок, то мені імпонують Португалія з Роналду та Аргентина з Мессі. В Італії та Іспанії також є ряд футболістів, за якими буде цікаво спостерігати. В іспанців залишився кістяк. Це дуже досвідчена команда. Відкриття можуть бути у Франції.

Деяким збірним не пощастило з перельотами. Їм доведеться чимало переміщатися. Зокрема це стосується групи G, де грають Німеччина, Португалія, Гана та США. Дальні перельоти та погодні умови можуть позначитися на грі кожної з цих команд.

Решту збірних знаходяться у більш-менш рівних умовах. Час для адаптації буде у кожного. Команди прибудуть у Бразилію задовго до старту чемпіонату, щоб звикнути до часового поясу та клімату. Думаю, кожна збірна серйозно працює над цими питаннями.

Часу до початку чемпіонату світу ще багато. Головне, щоб гравці обійшлися без травм і підійшли у формі до мундіалю.

Матч-відкриття Бразилія — Хорватія буде дуже видовищним. Не виникає сумніву, що навколо гри буде великий ажіотаж. На сьогоднішній день Хорватія досить серйозна команда. Варто очікувати непередбачуваних речей.

Сейчас вы читаете новость «Франції та Росії пощастило із жеребом ЧС-2014». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть