Ексклюзивы
воскресенье, 24 декабря 2017 16:08

Санции против России должны сохраняться - Волкер

Санции против России должны сохраняться - Волкер
Курт Волкер. Фото twitter.com

Спеціальний представник США з питань України Курт Волкер назвавши рік, що минає найбільш кровопролитним з початку конфлікту на Донбасі. Додав, що санкції стосовно Російської Федерації повинні зберігатися.

"Абсолютно помилковим враження про те, що криза на сході України пройшла. 2017 рік ставши самим жорстким. Порушення режиму припинення вогню збільшилися, у тій годину як число убитих мирних жителів стало найвищим з початку зіткнень. До цього додається крах економіки і інфраструктури, що зробило населення більш вразливим", - сказав Волкер в інтерв'ю італійській газеті La Stampa.

За словами Волкера, необхідно, щоб санкції залишалися в силі до моменту, поки будуть існувати причини, з яких вони були введені. Також дипломат підкреслив, що дотримання мінських урік є найважливішою умовою зняття санкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Россия хочет легализовать ДНР.

Экс-глава донецких террористов-наемников Игорь Стрелков (Гиркин) заявил, что 3 года назад Российская Федерация могла взять под свой контроль большую часть украинской территории и создать "Новороссию". Новообразование стало бы частью России, а "операцию" можно было бы провести, используя диверсантов.

Сейчас вы читаете новость «Санции против России должны сохраняться - Волкер». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи