вторник, 06 марта 2012 14:54

"Жінка народжується з вищою освітою", - Наталка КРИНИЧАНКА,

 

Дуже рентабельно ставлюся до свого часу. Життя треба прожити без умовностей і змістовно.

Зустрічаєш проблему - не розрубуй її, не відвертайся й не тисни на неї, а "обтанцюй". Називаю це "життєвий танець". У кожній ситуації є космічний ритм. Його треба відчувати.

Будь-яка криза - це гра. Щось згорає в лихоманці, а натомість народжується нове.

Не піддаюся на провокації масової культури. Я її не сприймаю. Мені важливе в спілкуванні своє близьке коло. Не знаходжу себе в сучасному музичному просторі. Моя музика - не комерційна, не шоу-бізнес. Це - ритуал, розмова з Богом.

Генетична пам'ять дуже важлива. Людина з власного життя не може знати всього. Ми маємо продовжити чиїсь справи. Хтось не дописав, не доспівав, не дослідив. Підхопити це. А все, що не встигнемо ми, продовжать інші.

Не маю вищої освіти. Як тільки намагалася її отримати, мене відволікало щось цікавіше. Думаю, жінка народжується з вищою освітою.

На віру сприймаю грім і блискавку, решту - намагаюсь зрозуміти.

Навішування ярлика дуже шкодить. Якщо кажуть: "Спасибо жителям Донбасса за президента ананаса", відповідаю "Подякуйте Галичині за Кучмин другий термін". 92 відсотки Галичина дала за Кучму. Чому про це ніхто не згадує?

Елітою чомусь називають близьке оточення чиновників, а не правдивих поцілованих Богом людей. Еліти народжується рівно стільки, як потрібно нації. Вона мовчки працює на благо. Коли цих людей суспільство матиме за щось, буде порядок.

Українці не хочуть робити, бо на них працюють наші заробітчани. Поляки теж їздять на заробітки. Але поляк в Італії ніколи не скаже: "Як мені погано вдома". Ні, Польща - понад усе, а тут він тимчасово. А в нас тільки сядеш у вроцлавський автобус - він починає завивати й нарікати на Україну.

Люблю патріотів, які мають сильний зв'язок зі своєю землею. З ними легко порозумітися.

Мене майже переконали, що я нічого не зможу змінити своїми піснями. Коли виступаєш у холодних залах, де публіка - бабусі й онуки, стає фізично важко. Почуваєшся на межі. Задумуєшся: навіщо все це, якщо радіостанцій не переспіваєш і не можеш конкурувати із серіалами.

Вживаю продукти з приватних городів та з Білорусі. Це - єдині харчі, які відповідають органічним стандартам і мають нормальну ціну. Коли моя дитина мало не потрапила в реанімацію через українське згущене молоко, яке скидалося на клей ПВА, я замислилася. І з цієї точки зору мені байдуже, що Лукашенко - диктатор.

Найпотужніша молитва - українська пісня. Співаєш "Туман яром, туман долиною" - і в хаті стає тихо, спокійно. Готуєш їсти, співаючи "Ішло дівча лучками", і борщ такий смачний виходить. У хаті, де жінка співає, сварки - рідкість, діти слухняні й чоловік на крилах летить додому.

Треба віддатися річці - вона краще знає, куди тобі й до якого берега.

Хлопчиків мають виховувати чоловіки, а не бабусі, виховательки й учительки. Не так давно 3-річного хлопця садили на коня, символізуючи посвяту в чоловіцтво.

У тому, що чоловіцтво змаліло й спилося, винні жінки. Вони дозволили мужчинам опуститися. Іноді видається, що нема такої чоловічої справи, яку не могла б виконувати жінка. А треба, щоб була. От нарубати дров, наприклад.

Можу відмовитися від концертів, щоб мої діти були доглянуті, старша донька не пропустила заняття з верхової їзди, а молодша вчасно пішла на музику.

Ніколи не зрозумію Юлію Тимошенко. Жінка - насамперед мати, а не політик.

Досягнути Бога можливо тільки з чоловіком. Чоловіки й жінки окремо - слабкі, а в парі, як два крила птаха, досягають найбільших висот.

Старості не буває. Тільки втома. Людина може стомитися в 15 років, чи в 70. Молодості в людині стільки, на скільки вона почувається.

Красива людина - просвітлена. Я визначаю красу людини за вібраціями її голосу. Дуже багато важить тембр, бо його не підробиш.

Конкурси краси - це так смішно. Це конкурси протезів, імплантатів - силіконових і розумових.

Красивий чоловік не обов'язково мускулистий, але добрий і надійний. Справді красивий мужчина запалює в жінці особливе світло. І тоді вона творить таке поле навколо чоловіка, завдяки якому він успішний, йому добре ведеться в усіх його проявах. Це називається гармонією між двома. Чоловіки, які хизуються жіночою галереєю, викликають у мене іронію, бо їм хвалитися нема чим.

Час минає підступно непомітно. Сьогодні думаєш, що світ належить тобі, а озираєшся - він належить уже твоїм дітям.

Завдання батьків - допомогти дітям найкраще розвиватися. Вони приходять у світ із новою інформацією, новими підходами до життя. Знають значно більше. Треба навчитися їх слухати.

Коли дівчина вагається, за якого хлопця йти заміж, кажу: "Виходь за того, хто буде батьком твоєї дитини". Це великий жіночий секрет - дитина сама обирає батька.

За три місяці вагітності можна дослідити, який росте в тобі характер, вивчивши свої смаки й настрій.

Народжувати треба співаючи, в стані зміненої свідомості, щоб не проектувати тимчасовий дискомфорт на дитину. Допомагає вода й правильне дихання. Час пологів дуже короткий. Які болючі вони не були б, цей біль - священний. Якщо правильно налаштуватися, ним можна керувати. Нинішні лікарі-акушери часто заважають жінці налаштуватися.

Найкраще, щоб пологи приймав мужчина. Він співчуватиме. Жінка - ні.

Маю алергію до зрад. Батьківщині - насамперед.

Життям можна й варто керувати. Треба ставити божевільну мету. Тільки так чогось  досягнеш.

Алкоголь - це злочин і сором перед дітьми.

Мрію заспівати разом із Шарлем Азнавуром. Він - нерв планетарного рівня, як Анна Герман і Володимир Висоцький.

Сейчас вы читаете новость «"Жінка народжується з вищою освітою", - Наталка КРИНИЧАНКА, ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть