пʼятниця, 03 червня 2011 16:38

Наркоман вистрибнув з 3-го поверху дніпропетровського райвідділу міліції і помер

Наркоман вистрибнув з 3-го поверху дніпропетровського райвідділу міліції і помер

У Дніпропетровську в Ленінському райвідділі внутрішніх справ тричі судимий чоловік, який був затриманий за підозрою у пограбуванні, чекаючи у коридорі допиту, вистрибнув з вікна 3 поверху, повідомив центр зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

Громадянин був доставлений в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні ім. Мечникова, де 2 червня, не приходячи до тями, помер.

За інформацією ЦГЗ, громадянин був раніше тричі судимий і в березні 2011 року знову скоїв пограбування жінки, заподіявши збиткві на загальну суму 5 тис грн. У кінці березня проти нього порушили кримінальну справу за статтею "грабіж" і обрали запобіжний захід у вигляді підписки про не виїзд.

У повідомленні наголошується, що при проведенні досудового слідства підозрюваний перестав з'являтися на виклики до слідчого. У результаті проведення оперативних заходів, в кінці травня чоловік був затриманий на центральному ринку Дніпропетровська та доставлений до слідчого у Ленінське РВВС.

"Так як слідчий в цей час допитував іншого підозрюваного, затриманого попросили почекати на стільці в коридорі третього поверху, але той несподівано кинувся до вікна коридору, і, вибивши скло, стрибнув униз. Працівники міліції одразу ж викликали швидку допомогу", - зазначено у повідомленні .

Службова перевірка встановила, що міліціонери не застосовували до затриманого заходи фізичного та психічного впливу, що підтверджується показаннями цивільних осіб, що знаходилися поряд із затриманим в коридорі і в сусідньому кабінеті, двері якого були відчинені, повідомляє ЦГЗ.

Під час перевірки також було встановлено, що з 2009 року затриманий перебував на обліку у лікаря-нарколога з діагнозом "психічні та поведінкові розлади внаслідок хронічного вживання первітину, синдром наркотичної залежності". Крім цього, працівники швидкої медичної допомоги, які прибули на виклик, на тілі чоловіка виявили свіжі ін'єкційні сліди.

За даним фактом прокуратура Ленінського району Дніпропетровська проводить дослідчу перевірку.

Зараз ви читаєте новину «Наркоман вистрибнув з 3-го поверху дніпропетровського райвідділу міліції і помер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути