неділя, 29 травня 2011 11:31

Білоруська міліція відпустила затриманих у Мінську українців

Білоруська міліція відпустила затриманих у Мінську українців

Сьогодні, 29 травня, стало відомо, що в Мінську міліція відпустила громадян України, затриманих у суботу в ході міжнародного круглого столу щодо реформування МВС.

Як повідомляє Комітет міжнародного контролю, затримані були доставлені в Радянське РУВС Мінська для перевірки документів і встановлення особи. Ніяких претензій до українців ні у міліції, ні у міграційної служби не виявилося.

Нагадаємо, що в суботу в офісі Білоруського народного фронту було затримано сім правозахисників. У їх числі опинилися білоруські учасники заходу Людмила Ісакова та Олександр Соснов, росіянка Ольга Саломатова, а також Алла Блага, Вадим Пивоваров, Олег Мартиненко з Україною.

"Всіх відпустили з Радянського РВВС і на міліцейській машині везуть назад в офіс Білоруського народного фронту" - говориться в повідомленні Комітету міжнародного контролю.

Комітет міжнародного контролю - інститут, створений представниками неурядових організацій країн простору ОБСЄ і міжнародних цивільних мереж і організацій спеціально для контролю за ситуацією з правами людини в Білорусії.

Зараз ви читаєте новину «Білоруська міліція відпустила затриманих у Мінську українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути