Ексклюзиви
четвер, 28 квітня 2011 12:06

Мінській дівчині-терористці "захотілося чогось дуже непристойного"

Мінській дівчині-терористці "захотілося чогось дуже непристойного"

Підозрюваних у підриві станції "Жовтнева" в мінському метро знайшли вже наступного дня після того, як рвонула бомба. Відразу стало відомо, що у числі п'ятьох затриманих - одна дівчина, яка зустрічалася з 25-річним Дмитром Коноваловим, тим самим, хто за версією слідства скоїв теракт, пише Комсомольська правда.

Офіційні джерела до цих пір про неї сухо кажуть: "Студентка приватного вузу, бомбу не виготовляла, але до злочину може бути причетна. Зараз знаходиться в СІЗО ".

З Коноваловим Яна познайомилася на сайті "ВКонтакті" минулого року. Тоді ж поставила на своїй сторінці статус: "Потрібно дорослішати, але не виходить". На що новий приятель їй відповів: "Є такі люди, які не дорослішають ніколи". Останній раз Коновалов заходив на сторінку дівчини за два дні до вибуху.

З фотографій видно, що Яна любила галасливі компанії. Одного разу вона написала: "Попереду 3 місяці без алкоголю і нікотину. Пипець. Чим себе зайняти?". Друзі кажуть, що в цей час дівчина захворіла і лікарі призначили їй лікування.

"Знаєте, можна чай з тірамісу пити в кафе, а можна горілку десь. Останній варіант - це про неї, - говорить один з друзів затриманої. - Через це вона часто потрапляла в неприємні ситуації".

Хоча деякі відгукуються про неї інакше.

"Ми разом навчалися до 9 класу, а останнім часом спілкувалися в Інтернеті і дізнавалися один про одного новини через спільних знайомих, - говорить один зі знайомих Яни. - Вона лідер по натурі, у неї дуже багато друзів, і це не дивно: вона ж молода і вродлива дівчина. Що стосується розмов про те, що вона нібито любила випити, то я такого не помічав. Коли ми кілька місяців тому зустрічалися, вона не пила з нами і по здоровому кольору обличчя було зрозуміло, що проблем з алкоголем у неї немає ".

Останній запис, який Яна зробила на своїй сторінці "ВКонтакте": "Страшенно хочеться чогось дуже непристойного". Це було написано о другій годині ночі 11 квітня - у день здійснення теракту.

Уже повідомлялося, що правоохоронні органи Білорусі затримали п'ятьох осіб за підозрою у скоєнні теракту в мінському метро.

Зараз ви читаєте новину «Мінській дівчині-терористці "захотілося чогось дуже непристойного"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути