Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2011 13:15

У Санкт-Петербурзі затримали українця, який пограбував київський банк

У Санкт-Петербурзі затримали українця, який пограбував київський банк

У результаті спільної операції співробітників карного розшуку Голосіївського райуправління міліції Києва і російських колег в Санкт-Петербурзі затримано громадянина України, який більше року тому пограбував відділення "Райффайзен Банк Аваль".

Як розповіла журналістам у четвер прес-офіцер Голосіївського РУ Юлія Мустош, розбійний напад на банківську установу було скоєно 9 грудня 2009.

Чоловік, погрожуючи касирові предметом схожим на пістолет, заволодів грошима, які знаходилися в касі. Пізніше грабіжник поїхав до своїх родичів, які проживають у Санкт-Петербурзі.

За словами Мустош, зараз грабіжник екстрадований до Києва, де йому пред'явлено обвинувачення у скоєнні злочину за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 19 лютого невідомі викрали сейф, в якому зберігалось понад 42,7 тис гривень, з відділення Імексбанку (Одеса) в Одеській області, що входить до групи великих. У результаті оперативно-розшукових заходів міліція виявила сейф, який зловмисники викинули в одній із лісосмуг. Із сейфа вирізано двері, грошей у ньому немає. Правоохоронці розшукують злочинців.

Нагадаємо, 15 лютого невідомі пограбували на виході з банку менеджера однієї з торгових мереж. Двоє невідомих, погрожуючи вогнепальною зброєю, оволоділи сумою в $900 тис.

Зараз ви читаєте новину «У Санкт-Петербурзі затримали українця, який пограбував київський банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути