Ексклюзиви
четвер, 17 лютого 2011 10:55

ДАІ попросило одеситів не плутатись перед Януковичем

ДАІ попросило одеситів не плутатись перед Януковичем

ДАІ Одеси і області звернулося до всіх водіїв з проханням і неухильно виконувати вимоги співробітників ДАІ у зв'язку з приїздом до міста з робочим візитом президента Віктора Януковича. Таке ж прохання було адресоване і пішоходам.

"Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути гранично уважними при русі. Пам'ятати, що відповідно до вимог Правил дорожнього руху, у разі наближення транспортного засобу з включеним синім проблисковим маячком і (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, зобов'язані поступитися йому дорогою і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу і супроводжуваних ним транспортних засобів. З включеним маячком синього і червоного або лише червоного кольору - зупинитися біля правого краю проїзної частини або на правому узбіччі.

Пішоходи в обох випадках повинні утриматися від переходу проїзної частини, а при знаходженні на ній негайно залишити її.

Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням суворо дотримуватися правил паркування, використовувати для паркування, строго відведені місця і ділянки вулиць.

Прохання чітко та оперативно виконувати вимоги співробітників ДАІ, які здійснюють нагляд за дорожнім рухом, бути гранично уважними при проїзді перехресть, регулювання руху на яких здійснюють регулювальники ДАІ ", - сказано у зверненні ДАІ.

Нагадаємо, у зв'язку з приїздом глави держави під час пересування президентського кортежу по місту тимчасово може бути обмежено рух транспортних засобів в деяких районах Одеси.

Нагадаємо також, що Віктор Янукович, візит якого в Одесу вже розпочався, відвідає Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, ознайомиться з роботою Одеського обласного благодійного фонду реабілітації дітей інвалідів "Майбутнє ", а потім візьме участь у засіданні регіонального Комітету з економічних реформ.

Нагадаємо, минулого року сталася скандальна аварія за участі "швидкої" з кортежу президента Віктора Януковича. На Харківській площі в Києві "швидка" відстала від решти автомобілів, які супроводжували главу держави, і протаранила таксі. Тоді одна людина загинула, двоє постраждали.

Мост Одесса

Зараз ви читаєте новину «ДАІ попросило одеситів не плутатись перед Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути