понеділок, 14 лютого 2011 13:59

Харків'ян попросили не висовуватись перед Януковичем

Харків'ян попросили не висовуватись перед Януковичем

Управління ДАІ Харківської області розповсюдило звернення до учасників дорожнього руху, в якому, зокрема, йдеться: "В зв'язку з приїздом особи, що охороняється 15 лютого 2011 року до м. Харкова, а також ускладненням погодних умов, Державтоінспекція Харківської області звертається до Вас з проханням обмежитись від поїздок в центральну частину міста".

Про це повідомили у прес-службі управління, повідомляє ГолосUA.

У разі ж, якщо хтось вже виїхав, та вже на дорозі помітив кортеж, пояснили співробітники ДАІ, ні в якому разі не можна перешкоджати рухові колони у супроводі автомобілів ДАІ з включеними проблисковими маячками синього та червоного кольору. Харків'янам-автомобілістам радять одразу зайняти крайній правий ряд та зупинитися.

Нагадаємо, завтра, 15 лютого, у Харкові чекають на президента Януковича. Планується, що він проведе нараду в обласній адміністрації, в центрі міста. Водночас в планах є і відвідання заводу "Хартрон". А він знаходиться на околиці, поруч із двома густонаселеними спальними районами, до яких веде тільки одна дорога з центру. Й іншим транспортом, окрім автомобільного, дістатися туди городяни не можуть.

Зараз ви читаєте новину «Харків'ян попросили не висовуватись перед Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути