Ексклюзиви
неділя, 13 лютого 2011 14:04

"Дубль" ван Персі допоміг "Арсеналу" перемогти "Вулверхемптон"

"Дубль" ван Персі допоміг "Арсеналу" перемогти "Вулверхемптон"

Два голи Робіна ван Персі принесли лондонському "Арсеналу" перемогу над "Вулверхемптоном" в чемпіонаті Англії з футболу.

Поєдинок 27-го туру, який відбувся в суботу на "Емірейтс", завершився з рахунком 2:0 на користь господарів. Обидва м'ячі провів голландський форвард "канонірів" ван Персі, на 16-й і 56-й хвилинах.

"Арсенал" набрав 53 очки і зберіг за собою друге місце. Він відстає від "Манчестер Юнайтед" на 4 бали. У "Вулверхемптона" залишилося 24 бали, він знаходиться в зоні вильоту, на передостанньому 19-му місці.

"У нас не було "похмілля" після матчу з "Ньюкаслом". Ця зустріч підтвердила якість нашої гри в Ньюкаслі, що було непросто, якщо вірити прочитаному в ЗМІ. Сьогодні ми показали, скільки моментів можемо створювати, як можемо грати.

Ми щільно захищалися, що було важливо після чотирьох пропущених м'ячів. Ми створили багато моментів, одне, про що шкодую, - що не забили достатньо голів. Частково це сталося через голкіпера суперника, який грав дуже натхненно. Він провів видатний матч.

Ван Персі забив два різних голи: один з правої ноги, що для нього не дуже звично, а другий - в контратаці, у якій ми можемо бути дуже небезпечні.

Чи зіграє Насрі з "Барселоною"? Я б не сказав, що у нього немає шансів. Шанси є.

Нам потрібно було залишатися зібраними в матчі з "вовками". Це важливо, адже в середу ми будемо грати з кращою на сьогодні командою у світі. Важливо буде почати цю гру психологічно впевненими і з хорошим станом справ у чемпіонаті. Ми беремо участь у гонці за титулом, я вірю, що можемо це зробити. Для мене важливо, що сьогодні ми не думали про майбутню зустріч з "Барселоною", - цитує Венгера офіційний сайт "Арсеналу".

Нагадаємо, що "Арсенал" зіграє з "Барселоною" в рамках Ліги чемпіонів 16 лютого.

Арсенал - Вулверхемптон - 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - ван Персі (16), 2:0 - ван Персі (56).

За матеріалами РИА Новости, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Дубль" ван Персі допоміг "Арсеналу" перемогти "Вулверхемптон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути