субота, 05 лютого 2011 10:25

Єфремов пояснив, чому розмовляє російською

Єфремов пояснив, чому розмовляє російською

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов розмовляє російською мовою, тому що цією мовою розмовляють його виборці.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, відповідаючи на репліку присутньої у студії члена комісії "За демократію через право"(Венеціанської-ред.) Марини Ставнійчук про те, що від державного службовця приємно було чути українську мову

"Стосовно мови. Більшість виборців, серед яких я мешкаю, розмовляють російською мовою - 92%. Вони мені кажуть, що ми, Олександре Сергійовичу, чудово тебе розуміємо. Я буду розмовляти тією мовою, якою, до речі, говорить понад 50% людей у цій країні", - пояснив депутат.

"А відносно моїх обов'язків, то я буду виконувати те, що передбачено Конституцією…Ви 5 років керували державою і геть нічого не зробили і вам вистачає совісті приходити сюди і всіх повчати", - зазначив головний парламентський "регіонал".

Нагадаємо, що Олександр Єфремов народився у Луганську і окрім парламентської фракції "регіоналів" керує і луганською обласною організацією ПР.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єфремов пояснив, чому розмовляє російською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

416

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути