Ексклюзиви
пʼятниця, 04 лютого 2011 16:10

Черновецький просить політпритулку в Ізраїлі?

Черновецький просить політпритулку в Ізраїлі?

Мер Києва Леонід Черновецький збирається виїхати з України. За інформацією джерела в ПР, Черновецький хоче виїхати до Ізраїлю.

Як пише газета Сегодня з посиланням на джерело в Партії регіонів, Черновецький просить в Ізраїлі або політпритулку, або дозволу на проживання.

Нагадаємо, заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко сьогодні, 4 лютого, заявив, що за інформацією оточення міського голови Києва Леоніда Черновецького, мер написав заяву про відставку. Однак, у Київраді чутки про відставку мера спростували.

Раніше ЗМІ повідомляли, що мер зараз знаходиться в Грузії. Він нібито живе в одному з найшикарніших готелів - Radisson Blu, у супроводі охорони.

Леонід Черновецкий не виходив на публіку вже десь півроку. Минулого тижня прем'єр Микола Азаров навіть доручив голові КМДА розшукати мера і терміново повернути на роботу. "Олександр Павлович, він у відпустці у нас, так?" - запитав прем'єр у Попова. Сам Попов говорить, що востаннє зустрічався з Черновецьким в кінці 2010 року і з того часу особисто не бачив.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький просить політпритулку в Ізраїлі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути