середа, 02 лютого 2011 13:23

На Волині поїзд вбив юнака, який не реагував на жодні сигнали

На Волині поїзд вбив юнака, який не реагував на жодні сигнали

1 лютого близько 7 години ранку дизель-поїзд сполученням Червоноград-Ковель скоїв наїзд на хлопця, який сидів на колії. Це сталося на 139-му кілометрі перегону Турійськ-Люблинець, що в Ковельському районі

Від чисельних травм юнак помер на місці події. Про це Gazeta.ua повідомив головний фахівець сектору зв'язків з громадськістю УМВС на Львівській залізниці Олексій Панов.

"Юнак не реагував ні на світлові, ні на звукові попередження з боку машиніста. Зрозумівши, що ситуація критична, машиніст, приблизно за 200 метрів до об'єкта, почав гальмувати. Однак, для повної зупинки потрібно близько 500 метрів", - розповів Панов.

На місце події відразу було направлено слідчо-оперативну групу. Врятувати людину не вдалося. Затримка руху поїзда становила 5 хвилин, тому інтервал руху інших поїздів не змінився.

У ході слідства було встановлено особу загиблого. Ним виявився мешканець селища Люблинець Ковельського району. За словами Панова хлопцю було від 16 до 20 років.

"Причини, які могли б спонукати хлопця до такого вчинку, невідомі. Більше світла на подію проллє більш детальне розслідування. Швидше за все, це було самогубство або ж загиблий перебував під станом наркотичного сп'яніння", - вважає працівник залізниці.

Зараз ви читаєте новину «На Волині поїзд вбив юнака, який не реагував на жодні сигнали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути