вівторок, 01 лютого 2011 14:56

Мовчан порадив БЮТу лікувати нерви

Мовчан порадив БЮТу лікувати нерви

Народний депутат, вже колишній "бютівець" Павло Мовчан не голосував за зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року, оскільки він перебуває на лікарняному ліжку і переносить вже третю судинну операцію.

Про це політик заявив в ексклюзивному коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, Мовчан сказав: "Я на лікарняному і не можу голосувати. І Куровський не голосував"

Водночас парламентарій уточнив, що він знав те, що вибори у 2011 році не відбудуться, а за відповідні зміни до Конституції буде віддано 310-320 голосів.

"БЮТ не буде допущений до виборів у 2011 році. Я вважаю, що краще працювати в парламенті, аніж бути поза межами цього. Я вважаю, що необхідно впливати, а не бути спостерігачами", - підкреслив нардеп.

Разом з тим, він додав: "Продовження повноважень парламенту не є світоглядною річчю. Тому виключення таких соратників, як Семинога, Іван Куровський, які інвестували у партію дуже багато, дивне. Якщо у них (у керівництва БЮТ - ред.) така гарячка і зіпсована нервова система, то хай вони лікують її. Тут потрібні зовсім інші підходи, тут треба консолідувати".

Нагадаємо, сьогодні, 1 лютого, ВР конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року.

Згідно з даними сайту ВР, з фракції БЮТ за таке рішення проголосували: Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Анатолій Семинога, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Антон Яценко. Як наслідок, усіх їх було відразу виключено із фракції.

Зараз ви читаєте новину «Мовчан порадив БЮТу лікувати нерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути