Ексклюзиви
середа, 26 січня 2011 16:33

"Динамо" пропустило три м'ячі від збірної Ізраїлю

"Динамо" пропустило три м'ячі від збірної Ізраїлю

Київське "Динамо" сьогодні провело третій товариський матч на тренувальному зборі в Ізраїлі. Команда Юрія Сьоміна з рахунком 2:3 програла національній збірній Ізраїлю.

За згодою сторін гра проходила в не зовсім звичайному форматі - команди зіграли три тайми по 30 хвилин. У стартовому складі динамівців вийшли три номінальних нападників, але Андрій Шевченко зайняв місце лівого півзахисника, в той же час Андрій Ярмоленко перейшов на правий фланг. Пару Огнену Вукоєвичу в центрі півзахисту склав Роман Єрьоменко.

Перша 30-хвилинка залишилася за динамівцями, яким вдалося відкрити рахунок у середині тайму. Єрьоменко від кутового прапорця відпасував на Шевченка, той віддав далі на Ярмоленка і Андрій точно пробив по воротах. У другому таймі динамівці упустили кілька хороших моментів, за що і поплатилися на 58-й хвилині, коли Бузагло зрівняв рахунок ударом зі штрафного.

У заключній 30-хвилинці Юрій Сьомін зробив десять замін, залишивши зі стартового складу тільки Данило Сілву. Поки нові гравці освоювалися на полі, ізраїльтяни вийшли вперед. Бузагло знову відмінно виконав штрафний удар, на цей раз засмутивши Максима Коваля. На 77-й хвилині динамівці пропустили третій м'яч, після помилки Бетао. Після навісної передачі в штрафний "Динамо" бразилець не влучив по м.ячу, і Хемед забив у порожні ворота.

Динамівці зуміли лише скоротити розрив у рахунку лише під завісу матчу. Швидка триходівка за участю Маграо, Гармаша та Зозулі завершилася точним ударом останнього з лінії штрафного майданчика.

"Динамо" - збірна Ізраїлю 2:3

"Динамо" (стартовий склад): Шовковський, Алмейда, Юссуф, Михалик, Данило, Вукоєвич, Єременко, Ярмоленко, Мілевський, Шевченко, Кравець

"Динамо" (третій тайм): Коваль, Несмачний, Данило, Гусєв, Хачеріді, Бетао, Маграо, Гіоане, Гармаш, Андре, Зозуля

Голи: Ярмоленко 15, Зозуля 87 - Бузагло 58, 64, хемед 77

Нагадаємо, раніше "Динамо" вже провело два спаринги, в першому з яких обіграло команду "Бней Ейлат" з рахунком 4:0, а в другому зіграло внічию з віце-чемпіоном Ізраїлю "Маккабі" з Хайфи - 2:2.

В останні дні поточного збору "Динамо" зіграє ще два контрольні поєдинки, і обидва проти російського ФК "Нижній Новгород".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" пропустило три м'ячі від збірної Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути