Ексклюзиви
субота, 22 січня 2011 12:33

Яценюк шкодує, що "регіонали" не прийшли складати з ним пазл України

Яценюк шкодує, що "регіонали" не прийшли складати з ним пазл України

На Контрактовій площі під час акції "Ми - єдиний народ" біля сцени склали карту України з шматочків пінопласту.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Спочатку лідер Фронту змін Арсеній Яценюк, голова партії "За Україну" В'ячеслав Кириленко, голова ради Нацбанку Петро Порошенко, голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко та декілька народних депутатів з "Нашої України" заклали на карті місто Київ. Ведучий оголосив, що такі карти збирають по всій Україні. За його словами, це претендує на потрапляння у Книгу рекордів України і має 160 м. кв.

Після того політики відійшли в бік, а люди піднялись на сцену і доскладали пазл карти.

На брифінгу Кириленко сказав, що говорити про об'єднання низки опозиційних сил ще зарано. Поки що тривають переговори. У свою чергу Яценюк заявив: "Ми сьогодні нічого не оголошуємо. Бо було дуже багато пустих заяв, а повинні бути дії. Ось як сьогодні ми склали карту країни. Жаль, що "регіонали" не прийшли. Багато цікавого почули".

Після завершення брифінгу, Яценюк, Порошенко, Мартиненко й Кириленко пішли у вагончик, за сценою. Там на столі стоять апельсини. "Пішли в середину, бо я вже змерз", - сказав до колег Яценюк.

Слід також зазначити, що за деякою інформацією, керівники опозиційних парламентських партій - "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України та Українська республіканська партія (УРП) "Собор" - зайнялися складанням статуту нової партії, яку планується створити в результаті об'єднання цих чотирьох політичних сил.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк шкодує, що "регіонали" не прийшли складати з ним пазл України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути