субота, 22 січня 2011 11:53

Яценюк зібрав на Контрактовій площі Кириленка, Мартиненка і Порошенка

Яценюк зібрав на Контрактовій площі Кириленка, Мартиненка і Порошенка

Сьогодні, 22 січня, на Контрактовій площі зібралися близько тисячі людей на мітинг з нагоди Дня Соборності України. Про це повідомляє кореспондент "Gazeta.ua".

Люди тримають в руках прапори України, а також стяги політичних партій "За Україну" та "Фронт змін". Саме ці політичні сили організували акцію.

Виступаючи зі сцени лідер партії "За Україну" В'ячеслав Кириленко сказав, що українці мають зберегти все краще, що здобули.

"Ми маємо не дати розгулятися провокаторам - тим хто хоче посварити Україну та українців. Не дати відібрати наших героїв Бандеру, Шухевича та інших велетнів", - зауважив він.

На сцені разом із Кириленком знаходяться лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк, голова Ради Нацбанку Петро Порошенко та лідер партії НУНС Микола Мартиненко.

Під час цієї акції "Ми — єдиний народ" біля сцени мають скласти мапу України із різнокольорових шматочків пінопласту.

Під час виступу Яценюка біля сцени стояла жінка-безпритульна. Вона слухала виступ, хрестилась і плакала. Потім почала голосно співати "Ще не вмерла України ні слава, ні воля" і пішла геть.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк зібрав на Контрактовій площі Кириленка, Мартиненка і Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути