середа, 29 грудня 2010 14:06

Тимошенко зібралася в Брюсель

Тимошенко зібралася в Брюсель

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко розраховує, що слідчий дозволить їй з'їздити в Брюсель для зустрічі з європейськими політиками

Про це вона сказала в інтерв'ю журналістам перед допитом у головному слідчому управлінні ГПУ.

"Я думаю, зразу після новорічних свят я прийму запрошення генерального секретаря і президента Європейської народної партії відвідати Брюссель для того, щоб можна було проаналізувати, як виконуються резолюції, які прийняті відносно згортання демократії в Україні Європарламентом, Парламентською Асамблеєю Ради Європи", - сказала вона.

"І думаю, що є досить серйозна розмова, яку потрібно вести з нашими партнерами напередодні підписання угоди про політичну асоціацію між Україною і Європою", - додала Тимошенко.

На запитання, яким чином вона планує здійснити цю поїздку, перебуваючи на підписці про невиїзд, Тимошенко відповіла:

"Я дійсно знаходжусь на підписці про невиїзд, але підписка про невиїзд таке, що якщо мені потрібно покинути місце свого проживання, я мушу звертатися до слідчого і брати його погодження", - нагадала лідер опозиції, яку процитувала прес-служба БЮТ.

"Я чомусь переконана, що для зустрічі з європейськими значимими політиками такий дозвіл я отримаю", - сказала Тимошенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зібралася в Брюсель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути