Ексклюзиви
середа, 22 грудня 2010 17:43

Знайшлася людина, яка довела Горбаля до відставки

Знайшлася людина, яка довела Горбаля до відставки

Депутат Львівської обласної ради Ростислав Новоженець вважає, що він доклав найбільше зусиль для усунення Василя Горбаля з посади голови облдержадміністрації.

"Я, дійсно, першим ініціював його відставку. Був автором проекту рішення про висловлення йому недовіри. З першого разу депутати не підтримали це рішення. Але, як кажуть, вода камінь точить. І вже з третього заходу у вересні Горбалю таки висловили недовіру", - розповів політик Gazeta.ua.

Новоженець нагадав, що після скасування цього рішення Львівським окружним адміністративним судом він висловлював публічно різкі оцінки, зокрема, по телебаченню.

"Розцінив цей факт як втручання Адміністрації президента у судову владу. Моє інтерв'ю було останньою краплею, яка переповнила чашу терпіння на Печерських пагорбах. Тут співпали інтереси щодо усунення Горбаля з посади багатьох інших політичних груп. Горбаль не забезпечив доведений йому зверху результат для Партії Регіонів на місцевих виборах. Тим самим також підписав собі вирок. Хоча це було лише опосередкованим чинником для заміни львівського голови ОДА", - зазначив депутат.

Серед помилок діяльності Горбаля він назвав голосування губернатора за продовження перебування в Україні Чорноморського флоту, вшанування 9-го травня у той час, як Львівська обласна рада вважає цей день жалобним.

Нагадаємо, вчора Президент України Віктор Янукович звільнив з посади голову Львівської облдержадміністрації (ОДА) Василя Горбаля і призначив замість нього губернатора Тернопільської області Михайла Цимбалюка.

Зараз ви читаєте новину «Знайшлася людина, яка довела Горбаля до відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути