Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2010 16:22

Турчинов: Цікаво, як Пшонка викрутиться із халепи з участю сина у бійці

Турчинов: Цікаво, як Пшонка викрутиться із халепи з участю сина у бійці

Перший заступник лідера політичної партії "Батьківщина" Олександр Турчинов упевнений, що проти народних депутатів фракції Партії регіонів, що брали участь у бійці з депутатами фракції "БЮТ-Батьківщина" у четвер ввечері, не будуть відкриті кримінальні справи.

"МВС, СБУ - вони прикриють цей злочин. І ми впевнені, що ніхто проти злочинців відкривати справи не буде, тому що в тоталітарній країні злочин - це опозиційність", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Коментуючи заяву "бютівця" Володимира Бондаренка про те, що в бійці у Верховній Раді нібито брав участь син генерального прокурора України Віткора Пшонки Артем Пшонка, Турчинов сказав: "Мені цікаво, як пан Пшонка, який займає посаду генерального прокурора, проявить принципову позицію і надасть заяву про відставку або порушить справу проти власного сина".

Сам генпрокурор заявив, що розслідування бійки у парламенті буде об'єктивним.

"Мені доповідали про те, що всі реєстраційні заяви (по вчорашній справі у ВР. – ред.) у Печерському районі міста Києва. Там цим займається міліція і прокуратура району. ВР територіально розташована у Печерському районі. А в плані прямих звернень до Генпрокуратури – мені не доповідали. Звичайно, ця ситуація перебуває на контролі у центрального відомства", - сказав Пшонка.

На уточнювальне запитання журналістів, чи буде ця справа розглянута об'єктивно у Генпрокуратурі, Пшонка відповів: "Все буде об'єктивно і процесуальні рішення, які буде приймати прокуратура району - під контролем і наглядом прокуратури міста Києва".

За матеріалами Інтерфакс-Україна, ІМК

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Цікаво, як Пшонка викрутиться із халепи з участю сина у бійці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути