пʼятниця, 10 грудня 2010 11:56

Російська біатлоністка офіційно попросилася до збірної України

Російська біатлоністка офіційно попросилася до збірної України

Російська біатлоністка Наталія Бурдига попросила дозволити їй виступати за збірну України. 27-річна спортсменка написала офіційного листа на адресу президента Союзу біатлоністів Росії (СБР) Михайла Прохорова, зазначивши, що від його рішення залежить її людська й спортивна доля. Лист опублікований на офіційному сайті СБР.

Бурдига, яка навесні 2010 року переїхала жити в Україну, підкреслила, що в збірній Росії у неї немає перспектив, тому що вона не потрапляє навіть в резервну команду. За словами спортсменки, мріяти про успішне продовження кар'єри в Росії їй не доводиться.

Бурдига додала, що, можливо, в Україні у неї складеться і особисте життя.

"Я не заміжня, так що в Росії на сьогоднішній день мене ніщо не тримає", - зазначила біатлоністка. Раніше виконавчий директор СБР Сергій Кущенко заявляв, що союз не збирається відпускати Бурдигу до збірної України.

Російська спортсменка є дворазовим чемпіоном світу з літнього біатлону. У 2006 році вона була дискваліфікована на два роки за вживання забороненого препарату карфедон. У 2008 року Бурдига повернулася у спорт, але великих успіхів з тих пір не добилася.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Російська біатлоністка офіційно попросилася до збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути