середа, 08 грудня 2010 15:49

До образу Галандріель в "Гоббіті" повернеться Кейт Бланшетт

До образу Галандріель в "Гоббіті" повернеться  Кейт Бланшетт

Кейт Бланшетт повернеться до образу Галадріель в "Гоббіті" Пітера Джексона.

Сам Джексон заявив: "Кейт одна з моїх улюблених актрис, і я дуже радий, що вона повернеться до ролі, яку так чудово зіграла в попередніх картинах." Окрім Бланшетт з оригінальної трилогії Джексона в "Гоббіт" потрапили Йен Маккелен, який знову зіграє Гендальфа, а також Енді Серкіс, якому знову належить вжитися в образ Горлума.

В основу сценарію нової картини, який написав Пітер Джексон в співавторстві з Гільєрмо дель Торо, покладена однойменна книга Толкієна. Головну роль Більбо Беггінса виконає Мартін Фріман, відомий за такими фільмами як "Реальне кохання" і трьохсерійним "Шерлоком". "Гоббіт" складатиметься з двох частин, бюджет кожної з яких складе від 150 до 250 мільйонів доларів. Першу частину планується випустити на екрани в 2012 році.

Зйомки "Гоббіта" вже неодноразово стикалися з труднощами. Так, наприклад, Гільєрмо дель Торо мав бути режисером проекту, проте через численні затримки змушений був відмовитися від зйомок. В результаті крісло режисера зайняв Джексон, хоча перед цим неодноразово відмовлявся від проекту.

Через деякий час компанія Warner Bros., що займається виробництвом картини, зіткнулася з протестами з боку австралійської профспілки кінематографістів. Зйомки "Гоббіта" проходять в Новій Зеландії, проте права частини кінематографістів цієї країни захищає австралійська профспілка. Організація зажадала особливих умов для своїх членів і пригрозила страйком, а студія пообіцяла перенести зйомки з Нової Зеландії в іншу країну. Ситуація вирішилася тільки після втручання уряду Нової Зеландії.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «До образу Галандріель в "Гоббіті" повернеться Кейт Бланшетт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі