субота, 04 грудня 2010 18:59

Київ прийме фінал престижного покерного турніру

Київ прийме фінал престижного покерного турніру

З 30 листопада по 6 грудня 2010 року в Києві в покерному клубі "Хрещатик" проходить Гранд фінал Russien Poker Series з гарантованим призовим фондом $ 750,000.

Russien Poker Series - це перша серія живих турнірів з покеру спеціально для російськомовних гравців, створена в 2010 році PokerStars.net, найбільшим покер-румом у світі.

Перший етап пройшов цієї весни в Києві. Турнір привернув за столи Головної Події 258 гравців. Переможцем став росіянин Кирило Тележкін. Другий турнір серії відбувся в Ризі (Латвія). Гравець з Естонії Олександр Куперман виграв турнір, ставши кращим з 183 учасників. Третій турнір серії нещодавно завершився в Єгипті. Головна Подія привернула за свої столи 212 гравців. Перемогу здобув Фрідріх Доленс.

Фінальний стіл буде фіксуватися на відео професійною знімальною групою для подальшої трансляції на території країн СНД і Європи.

"Знімати покер дуже важко. Цим займуться кращі фахівці. Подивитися результати їх роботи можна буде на каналі "Мега", - говорить регіональний менеджер PokerStars в Україні Артур Асатрідіс в Києві на прес-конференції - На 99% упевнений, що наступного року Київ знову буде приймати фінал турніру. Russien Poker Series буде розширюватися за рахунок нових етапів. Перший з них повинен був пройти в Казахстані, але виникли певні труднощі, тому його провели в Києві".

"У турніру рекордні для пострадянського простору призові - $ 750,000 - говорить турнірний директор Russien Poker Series Дмитро Ганін - Гравців буде все більше. Турнір тільки на початку свого шляху."

"Київ - ідеальне місце для проведення великих покерних турнірів. Думаю, з другого сезону буде ще веселіше" - вважає Максим Ликов, член команди Team PokerStars Pro.

"Повністю згоден, проте, в Києві мені не дуже щастить" - говорить Олександр Кравченко, колега Максима по Team PokerStars.

PokerStars.net - найбільший покер-рум у світі, який об'єднує більше 40 мільйонів учасників з різних країн.

PokerStars.net офіційний спонсор декількох найбільших живих турнірів з покеру в світі, включаючи North American Poker Tour, Asia Pacific Poker Tour, Latin American Poker Tour, Australia-New Zealand Poker Tour і RPS.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Київ прийме фінал престижного покерного турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути