пʼятниця, 03 грудня 2010 15:55

"Регіонали" упевнені, що остаточно зламали підприємців

"Регіонали" упевнені, що остаточно зламали підприємців

Підстав для бурхливих акцій протесту підприємців щодо Податкового кодексу зараз нема. Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов, повідомили у прес-службі Партії регіонів.

За його словами, "зараз потрібно зосередитися на розробці законодавства і на більш ретельному визначенні норм, які будуть регулювати діяльність малого та середнього бізнесу".

Лук'янов також додав, що ситуація навколо прийняття Податкового кодексу політизується певними силами.

"Ми побачили, що БЮТ почав досить активно себе просувати у цьому питанні... Я сподіваюся, що підприємці зараз зможуть відокремити економічні зміни від політизації цього питання", - додав він.

Нагадаємо, 18 листопада Верховна Рада України прийняла Податковий Кодекс. 22 листопада на Майдані Незалежності підприємці розпочали безстроковий мітинг проти Податкового кодексу.

30 листопада президент Віктор Янукович ухвалив рішення ветувати кодекс.

Вчора ж Верховна Рада ухвалила податковий у кодекс у новій редакції з пропозиціями президента.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 3 грудня, близько 5.00 співробітники органів внутрішніх справ і працівники столичних комунальних служб знесли наметове містечко протестуючих проти Податкового кодексу підприємців на Майдані Незалежності в Києві.

За інформацією ЗМІ, у результаті знесення наметового містечка на Майдані Незалежності у Києві було затримано від шести до десяти чоловік.

Пізніше, начальник відділу громадських зв'язків ГУМВС у Києві Володимир Поліщук повідомив, що правоохоронців попросили забезпечити охорону громадського порядку під час демонтажу наметового містечка в центрі Києва. "Я думаю, хвилин через 30-40 всі розійдуться і комунальники зможуть сьогодні почати встановлювати ялинку і готуватися до новорічних свят", - заявив Поліщук.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" упевнені, що остаточно зламали підприємців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути