пʼятниця, 03 грудня 2010 09:50

Міліція знесла наметове містечко, щоб встановлювати ялинку

Міліція знесла наметове містечко, щоб встановлювати ялинку

Начальник відділу громадських зв'язків ГУМВС у Києві Володимир Поліщук повідомив, що правоохоронців попросили забезпечити охорону громадського порядку під час демонтажу наметового містечка в центрі Києва.

Як повідомили в міліції, "Майдан Незалежності зараз чистий". За словами Поліщука, згідно з рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва від 2 грудня і відповідних документів Міністерства юстиції, виконавчої служби намети було демонтовано службами Київської міської державної адміністрації.

"Усі необхідні документи надали учасникам протесту", - заявив він. За словами Поліщука, для охорони громадського порядку було задіяно 250 співробітників міліції, зараз на Майдані залишається оточення. Також на місці зараз перебувають співробітники київського главку міліції.

"Поки залишається невеликий ланцюжок міліціонерів по периметру Майдану, там працюють слідчо-оперативні групи, групи документування", - зазначив він. "Я думаю, хвилин через 30-40 всі розійдуться і комунальники зможуть сьогодні почати встановлювати ялинку і готуватися до новорічних свят", - заявив Поліщук.

Також, за його словами, трьох людей доставлено в найближче райуправління міліції (Шевченківське - ред.) для встановлення особи, їх відпустили через 10 хвилин після дотримання всіх необхідних процедур.

У свою чергу співробітники Головного управління з впорядкування КМДА оцінюють можливий збиток і пізніше можуть подати до суду на ті організації, який встановлювали намети на Майдані.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 3 грудня, співробітники органів внутрішніх справ і працівники столичних комунальних служб знесли наметове містечко на Майдані Незалежності в Києві.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Міліція знесла наметове містечко, щоб встановлювати ялинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути