середа, 01 грудня 2010 18:19

Уряд не змінюватиме спрощену систему оподаткування

Уряд не змінюватиме спрощену систему оподаткування

Уряд України домовився з протестуючими підприємцями про те, що спрощена система оподаткування залишиться такою ж, як до прийняття Податкового кодексу.

Таке положення закріплене в Меморандумі з узгодження спільних дій щодо Податкового кодексу, який підписала урядова робоча група і представники малого бізнесу, що працюють за спрощеною системою оподаткування, повідомляється на офіційному сайті українського уряду.

Міністр фінансів України Федір Ярошенко заявив, що результатом підписання Меморандуму є те, що уряд і протестуючі підприємці об'єдналися в "єдину команду".

"Я хочу подякувати (підприємцям) за активну та плідну співпрацю. Ми вже працюємо як єдина команда, і у нас є повне розуміння, що нам необхідно робити", - заявив Ярошенко після підписання Меморандуму.

За його словами, переговори були дуже непростими, але в результаті сторони знайшли розуміння і узгодили всі проблемні позиції. Він також додав, що найближчим часом всі спірні питання будуть врегульовані.

"Меморандум - це компромісна і конструктивна позиція, яка дозволяє знайти вірний шлях для того, щоб підприємці нормально працювали", - зазначив Ярошенко, підкресливши, що в Меморандумі узгоджені не тільки позиції стосовно Податкового кодексу, але й інші питання, що турбують сьогодні наших підприємців.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Уряд не змінюватиме спрощену систему оподаткування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути