Ексклюзиви
вівторок, 23 листопада 2010 09:50

Ді Капріо буде розслідувати вбивство Кенеді

Ді Капріо буде розслідувати вбивство Кенеді

Леонардо ді Капріо виконає головну роль у фільмі компанії Warner Bros., що розповідає про розслідування вбивства 35-го президента США Джона Кенеді, повідомляється на сайті Deadline.

Картина буде заснована на книзі "Спадщина секретності" (Legacy of Secrecy), яку написали Ламар Уолдрон і Том Хартманн. Ця робота, у свою чергу, базується на реальних подіях. Головним героєм фільму стане агент ФБР Джек Ван Ланінгем. Згідно з сюжетом, він втирається в довіру до глави злочинного угруповання Карлоса Марчелло і з'ясовує, що Джон Кенеді був застрелений на замовлення мафії.

Передбачається, що знімати картину буде "відомий режисер, котрий раніше вже працював з ді Капріо", проте його ім'я поки не розголошується. Вихід фільму на екрани буде приурочений до 50-рыччя з дня смерті Кенеді. 35-й президент США був убитий 22 листопада 1963 року. Фільм випустять на екрани в 2013 році.

Зазначимо, що компанія Warner Bros. раніше вже знімала фільми, в яких піднімалася тема вбивства Кенеді. Зокрема, в 1991 році вийшла картина Олівера Стоуна "Джон Ф. Кенеді: Постріли в Далласі" (JFK).

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо буде розслідувати вбивство Кенеді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі