Ексклюзиви
вівторок, 02 листопада 2010 11:41

Ді Капріо в новому фільмі вбиватиме жінок в газових камерах

Ді Капріо в новому фільмі вбиватиме жінок в газових камерах

Леонардо Ді Капріо, який грав героїв, коханців і сищиків, тепер збирається приміряти на себе образ серійного вбивці Генрі Говарда Холмса, який орудував в Чикаго в 1893 році, під час Всесвітнього ярмарку, і погубив декілька десятків, а то і сотень осіб, передає у вівторок The Hollywood Reporter.

Компанія The Appian Way, що належить Ді Капріо купила права на екранізацію документального дослідження Еріка Ларсона "Диявол в Уайт-сіті", що вийшло в 2003 році, протримався три роки в списку бестселерів газети New York Times і перекладеного на 17 мов. Це історія двох людей - архітектора Деніела Бернхема, який побудував не тільки павільйони самого Всесвітнього ярмарку, але й гігантський парк розваг Уайт-сіті, що оточував їх, і злочинця Генрі Холмса (справжнє ім'я - Генрі Маджетт), який заманював до себе в будинок самотніх молодих жінок і вбивав то в газових камерах, то в замкнутих сейфах, продаючи потім скелети на анатомічну допомогу. На суді Холмс-Маджетт зізнався в 27 вбивствах, проте підозрювали, що насправді жертв було значно більше.

"У ньому був розум. У ньому була харизма. Це складний характер, а Ді Капріо приваблюють складнощі. А оскільки про Холмса насправді мало чого відомо, роль робиться ще цікавішою", - заявила продюсер Дженніфер Кіллоран, партнер Ді Капріо по компанії The Appian Way.

Життєпис першого серійного вбивці в історії Америки і раніше привертав увагу голлівудських студій: відомо, що про екранізацію у свій час замислювався Том Круз, а в режисери готували Кетрін Бігелоу, чий "Повелитель бурі" отримав минулого року головного "Оскара", відбивши нагороду у "Аватара".

Тепер Ді Капріо і Кіллоран належить знайти сценариста, а тим часом актор збирається зніматися у Клінта Іствуда у фільмі "Гувер" (Hoover) - життєписі творця ФБР Едгара Гувера.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо в новому фільмі вбиватиме жінок в газових камерах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути