пʼятниця, 27 серпня 2010 12:54

Дівчина Ді Капріо вийшла на тенісний корт в парі з Надалем (ФОТО)
5

На тенісному турнірі, що відбувся в середу в Нью-Йорку, відома ізраїльська манекенниця Бар Рафаелі виступала в парному розряді разом з відомим іспанським тенісистом Рафаелем Надaлем.

Журналісти зазначають, що ізраїльтянка чудово виглядала на тенісному майданчику: їй пасує чорне і коротке, і з такими довгими і стрункими ногами можна змінити підбори на фірмові кросівки, не побоюючись здатися смішною.

Рафаелі та Рафаель грали проти тенісистки Вікторії Азаренко і футболіста Джастіна Така. Їхню гру судила тенісистка Серена Уільямс.

Вона і сама була не проти вийти на поле, але нещодавно отримала травму ноги і тому була вимушена спостерігати за грою зірок з суддівської вежі.

На ігровому майданчику не було сліз розчарування або бурхливих емоцій з приводу перемоги. На цих змаганнях взагалі було неважливо, хто переможе і хто програє.

Показовий турнір Open NIKE проводився з єдиною метою - рекламною. Рафаель та Рафаелі представляли продукцію всесвітньо відомої фірми.

До речі, буквально за декілька днів до рекламної акції в Нью-Йорку папараці спіймали Бар Рафаелі, яка знаходилася в Ізраїлі, в компанії її колишнього бойфренда актора Гая Гіора. Їхнє побачення проходило не в барі або ресторані, а на тенісному корті, де замість люб'язностей вони обмінювалися подачами. І, як було видно з фотографій, Гай не щадив свою колишню подругу, майданчик вона залишила буквально без сил.

Ізраїльським репортерам не вдалося з'ясувати, чи відомо про це побачення ДіКапріо та Дафні де Грут.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Ді Капріо вийшла на тенісний корт в парі з Надалем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути