Ексклюзиви
понеділок, 22 листопада 2010 16:06

Підприємці вимагають у Колесніченка вибачення за "лохів"

Підприємці вимагають у Колесніченка вибачення за "лохів"

Центральний штаб порятунку українського підприємництва вимагає публічних перепрошень від народного депутата з Партії регіонів Вадима Колесніченка "за образу мільйонів громадян України" та організаторів акції протесту проти Податкового кодексу.

Про це повідомили в прес-службі штабу.

Зокрема, в заяві підприємців наголошується, що здійснюване Вадимом Колесніченком "залякування людей", які мали намір вийти 22 листопада на Майдан Незалежності в Києві, є дією протизаконною.

При цьому представники Центрального штабу заявляють, що заявка на проведення безстрокової акції на Майдані Незалежності на 100 тисяч осіб була подана до КМДА та завізована ГУ МВС у Києві.

Також підприємці вимагають від Колесніченка вказати конкретні прізвища "причетних" до протестів проти Податкового кодексу осіб, які "сховаються за кордоном: на Сицилії, на Корсиці, в офшорних зонах".

"В іншому випадку Центральний штаб розглядатиме заяву даного пана як наклеп на організаторів акції на Майдані Незалежності з усіма юридичними наслідками, що випливають", - йдеться в заяві.

У контексті слів про те, що "в країні немає ніяких хвилювань", підприємці рекомендують Колесніченкові "помітити сотні тисяч людей, що вийшли на протести 16 і 18 листопада по всій країні".

Як відомо, 19 листопада у коментарі сайту Delfi Вадим Колесніченко заявив, що пікетників, які дестабілізують роботу державних органів, буде покарано за всією суворістю закону. На його думку, через свої дії підприємці можуть зазнати "важкого покарання".

"Найголовніше, щоб більшість людей знали, що гарматне м'ясо, яке йде попереду - постраждає. А ті, хто їх туди пошле, сховаються за кордоном: на Сицилії, на Корсиці, в офшорних зонах. Звідти будуть просто спостерігати, як дурнів скеровують на тюремні нари. Кожен повинен чітко розуміти - за свої 3 копійки люди зазнають важкого покарання", - заявив Колесніченко.

"Майдану-2 не буде, бо дурнів вже не залишилося. Їх уже розвели як лохів, обдурили, використали і викинули на звалище історії", - зауважив Колесніченко.

На його думку, в країні немає ніяких хвилювань. "Розповіді про ці заворушення - це збуджений розум ідіотів, які намагаються спалити будинок, в якому живуть, для того, щоб знайти якогось таргана. Лише б вони самі не згоріли в тому вогні, на якому вони хочуть погріти руки", - зазначив Колесніченко.

"Одна частина людей абсолютно не розуміє, навіщо приїжджає на акції, а інша частина одурманена, що не знає, чого від них хочуть добитися", - вважає депутат.

На думку Колесніченка, переважна кількість протестуючих не знайомі з прийнятим Податковим кодексом. "Їх як гарматне м'ясо штовхають під сокиру м'ясника, під сокиру закону", - цитує Delfi слова депутата.

Нагадаємо, сьогодні, 22 листопада, підприємці влаштували акцію протесту на Майдані Незалежності, а також біля Адміністрації Президента.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Підприємці вимагають у Колесніченка вибачення за "лохів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути