четвер, 18 листопада 2010 10:57

Клуби бундесліги зацікавились Вороніним

Клуби бундесліги зацікавились Вороніним

До форварда збірної України та московського "Динамо" Андрія Вороніна проявляють інтерес декілька клубів німецької бундесліги.

За даними видання "Блик", представники німецьких команд навіть зверталися до керівництва російського клубу на предмет трансферу нападника. Проте відповідь керівництва "Динамо" був категоричною: Воронін не продається.

Нещодавно з'явилася інформація, що "Динамо" не платить зарплату Вороніну, проте агент українця Шандор Варга цю інформацію спростував, а пізніше з офіційним спростуванням виступило і московське "Динамо".

Нагадаємо, 8 січня 2010 року стало відомо про те, що Воронін переходить до московського "Динамо", яке заплатило за трансфер "Ліверпулю" 2 млн євро.

11 лютого 2010 Воронін дебютував за клуб у товариському матчі проти іспанської "Картахени" і в цьому ж матчі забив свій перший гол за "Динамо".

У російській прем'єр-лізі Андрій дебютував 14 березня 2010 року в матчі з московським "Спартаком", який закінчився перемогою "Динамо" з рахунком 1:0.

Зараз ви читаєте новину «Клуби бундесліги зацікавились Вороніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути