понеділок, 15 листопада 2010 16:46

На Донеччині студента можуть ув'язнити через аватарку

На Донеччині студента можуть ув'язнити через аватарку

У Макіївці Донецької області завели кримінальну справу на студента-залізничника, який виклав в Інтернеті свою порнографічну аватарку, пише КП.

Міліціонери, проводячи моніторинг соціальних мереж, наткнулися на особисту сторінку студента. На аватарі красувалося зображення його чоловічої гідності. На самій сторінці юнак виклав ціле портофіліо, де він голий у різних ракурсах.

Газета повідомляє, що слідчі детально вивчили креатив студента і дійшли висновку, що це справжній кримінал. До того ж експерти підтвердили, що всі знімки - порнографічні. А коли опери нагрянули до хлопця додому, той зізнався, що всі фото зробив власноруч і тільки для того, щоб швидше влаштувати своє особисте життя. Він вирішив, що таким чином жінкам буде простіше оцінити його.

"Проти хлопця порушено кримінальну справу за статтею" Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографії ". Студент вже визнав суспільну шкідливість своїх діяй і готовий нести відповідальність згідно з законом", - заявив в. о. начальника відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Макіївського міськуправління міліції Олександр Силаєв.

Ні в Інтернеті, ні у студента вдома більше немає його відвертих фото. Лише у міліції залишилися копії, долучені до справи. Описувати, що конкретно там порнографічного, правоохоронці відмовляються, але запевняють, що ніяких сумнівів тут бути не може.

Самому ж студенту, незважаючи на каяття, загрожує великий штраф або шестимісячний арешт.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині студента можуть ув'язнити через аватарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути