Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 17:47

Росіянин убив дружину через занадто гарний аватар "Вконтакте"

Росіянин убив дружину через занадто гарний аватар "Вконтакте"

У Нижегородській області Росії заарештовано чоловіка, якого підозрюють в жорстокій розправі над дружиною. Злочинець зарізав студентку біля дверей аудиторії Волго-Вятської академії держслужби.

Мотивом вбивства стало те, що дівчина виклала на своїй сторінці в соцмережі Вконтакте одну зі своїх найкращих фотографій, пише Комсомольская правда в Украине.

25-річному Олегу Корякіну було пред'явлено звинувачення у вбивстві. Він уже дав свідчення, а зараз утримується під вартою рішенням суду Радянського району, повідомляє офіційний сайт слідчого управління по Нижегородській області.

Труп 21-річної студентки 5 курсу ВВАДС Юлії Корякіної був знайдений 20 жовтня на сходовому прольоті у приміщенні вузу на вулиці Пушкіна, 10. Дівчина померла на місці злочину від втрати крові. Зловмисник не залишив їй майже ніяких шансів, завдавши 13 ножових поранень.

Практично відразу головним підозрюваним став чоловік убитої студентки, якого бачили в академії за лічені хвилини до розправи однокурсники жертви. У підсумку Олег Корякін був оголошений у федеральний розшук.

Затримати вбивцю вдалося лише через 3 дні в одному з інтернет-кафе Сормовського району Нижнього Новгорода, де весь цей час відсиджувався злочинець. За визнанням самого Корякіна, він з цікавістю стежив за резонансом від убивства в інтернеті, спілкувався в соціальних мережах (за що й убив дружину) і спокійно очікував появи оперативників.

"Я не ховався. Після того, як все це сталося, я пішов в інтернет-кафе і весь цей час перебував там. Дивився новини, заходив на (сайт) "Однокласники". Я знав, що скоро за мною приїдуть", - сказав Олег Корякін.

Певною мірою холоднокровність Корякіна підтверджують і оперативники. За їх даними, після вбивства він зателефонував своїй мамі і спокійно сказав: "Я вбив дружину".

Крім того, в очікуванні оперативників Корякін не відмовив собі в задоволенні продовжувати завдавати біль близьким своєї убитої дружини. За його визнанням, через образи він розсилав погрози родичам і подругам Юлії.

Кримінальну справу порушено за частиною 1 статті 105 КК РФ (вбивство). Злочинцеві загрожує 15 років позбавлення волі.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що соціальні мережі негативно впливають на сімейне життя. Наприклад, у Великій Британії у 20-ти відсотках прохань про розлучення причиною називається активність одного з подружжя в соціальній мережі Facebook

Зараз ви читаєте новину «Росіянин убив дружину через занадто гарний аватар "Вконтакте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути