понеділок, 18 жовтня 2010 10:26

Росіяни скаржаться, що снігові люди їдять їхню худобу

Росіяни скаржаться, що снігові люди їдять їхню худобу

У Південному Сибіру, в Кемеровській області, кілька десятків місцевих мешканців звернулися до органів влади та до міліції зі скаргами на йєті - снігових людей, які вийшли з лісу і полюють на худобу. До цього, ніби, призвели сильні лісові пожежі цього літа, які позбавили снігових людей традиційної кормової бази.

Адміністрації низки районів у Кемеровській області навіть рекомендували місцевим жителям утриматися від відвідувань лісів. Однак більшість регіональних ЗМІ визнало інформацію про появу йєті плодом фантазії сільських жителів, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Я особисто бачив якусь істоту, яка пересувалася на двох ногах в злегка нахиленому стані й мала буре забарвлення", - заявив мешканець Кемеровської області, єгер Сергій Карпов.

При цьому він підкреслив, що взагалі не вживає алкоголь, а побачена ним істота явно не була схожа на ведмедя.

Подібні заяви про зустрічі з йєті вже надійшли до місцевих органів влади Кемеровської області. Деякі жителі скаржаться, що снігові люди вкрали у них худобу. Як вони вважають, з лісів снігових людей вигнали наслідки сильних лісових пожеж, які були влітку поточного року - йєті просто позбулися своєї звичної кормової бази.

Офіційно правоохоронні органи Кемеровської області поки не відреагували на звернення місцевих жителів. Свідчення про зустрічі з йєті також надійшли з республіки Кабардино-Балкарія на Північному Кавказі.

Нагадаємо, офіційна наука не визнає існування людиноподібних йєті, надійних свідчень наявності яких в природі у вчених поки що практично немає.

Раніше повідомлялося, що "снігову людину" знову почали шукати у Китаї, через тридцять років після останньої наукової експедиції, яка намагалася відстежити її на території Піднебесної.

Китайські вчені розглядають можливість організації добре оснащених пошукових робіт людиноподібної істоти, так званого бігфута, в провінції Хубей в Центральному Китаї.

За матеріалами Inright, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Росіяни скаржаться, що снігові люди їдять їхню худобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути