Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2010 17:54

3-річна дівчинка згоріла у машині (ФОТО)

Вчора в селі Чистополь Куйбишевського району Запорізької області в результаті пожежі в автомобілі ВАЗ-2106 загинула 3-річна дівчинка.

Про це повідомили в прес-службі ГУ МНС у Запорізькій області.

Під час виникнення пожежі господар автомобіля займався справами у дворі. Його дружина перебувала в будинку. Вогонь батьки дівчинки, яка знаходилася у палаючій машині, побачили не відразу. Полум"я, дим і дитячий крик почув дідусь дитини, який живе в будинку навпроти. У цей момент він займався ремонтом власного автомобіля біля свого двору.

Чоловік побіг на крик онучки та спробував відкрити двері салону авто, але вдалося відкрити тільки двері з боку водія. Дідусь витяг постраждалу дитини через водійське сидіння. Медики швидкої допомоги госпіталізували постраждалу дівчинку у відділення інтенсивної терапії Куйбишевської центральної районної лікарні.

У дитини постраждало 80% шкірного покриву, також медики діагностували опіковий шок і опік дихальних шляхів. Дідусь отримав опіки руки.

Як стало відомо вже сьогодні, 21 вересня, о 6 годині ранку дівчинка померла в лікарні.

Батьки дитини так і не змогли пояснити, як їхня маленька дочка опинилася одна в закритій машині. У даній справі проводиться розслідування.

Зазначимо, що в Україні діти все частіше гинуть через недбалість власних батьків.

Так, напередодні на Київщині загинуло немовля, якому не виповнився і рік. Дитина залишилася без нагляду лише на 20 хвилин. Ланцюжок від соски зачепився за кріплення манежу, дівчинка не змогла виплутатися з пастки і повисла на ланцюжку.

Раніше у Івано-Франківській області 2-річна дитина загинула від ураження електричним струмом. Хлопчик грався з несправною розеткою.

Сегодня, Gazeta.ua

Фото Magnolia-tv.com
Зараз ви читаєте новину «3-річна дівчинка згоріла у машині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути