Ексклюзиви
вівторок, 17 серпня 2010 11:57

Ісландські футболісти "плавали" і "гребли" (ВІДЕО)

Ісландські футболісти "плавали" і "гребли" (ВІДЕО)

Футболісти ісландського клубу "Стьярнан", які здобули популярність завдяки нестандартним способам відзначання голів, відсвяткували м"ячі, забиті у черговому матчі чемпіонату країни, імітувавши плавання і веслування. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

У грі з аутсайдером першості "Хаукаром" "Стьярнан" переміг з рахунком 5:0. Форвард "Стьярнана" Халлдор Оррі Бьорнссон відкрив рахунок на 32-й хвилині зустрічі з пенальті. Після цього один з партнерів по команді Бьорнссона встав на карачки, а автор голу забрався на нього, і показав плавця, який пірнає в басейн.

На 39-й хвилині Бьорнссон подвоїв рахунок, після чого футболісти "Стьярнана" імітували греблю.

У другому таймі "Стьярнан" забив ще три м"ячі. Автором хет-трику став новачок команди Олафур Фінсен, який не відзначав голи особливим способом, оскільки тільки нещодавно приєднався до "Стьярнана".

Футболісти "Стьярнана" здобули популярність влітку 2010 року завдяки незвичайним способам святкування голів. Популярність в інтернеті здобули відеоролики, на яких гравці ісландського клубу імітують риболовлю і їзду на велосипеді, а також народження дитини. Нові способи святкування голів гравців ісландського клубу спеціально відпрацьовують на тренуваннях.

"Стьярнан", який набрав у 16 матчах чемпіонату Ісландії 23 очки, займає четверте місце в турнірній таблиці. Всього у вищій лізі Ісландії грають 12 клубів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ісландські футболісти "плавали" і "гребли" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути