субота, 17 липня 2010 10:40

Нужненко програв Хаттону рішенням суддів

Нужненко програв Хаттону рішенням суддів

Чемпіон Європи в напівсередній вазі Метью Хаттон (40-4-2, 15 KOs) успішно захистив свій титул, здобувши перемогу одноголосним суддівським рішенням над колишнім тимчасовим чемпіоном WBA українцем Юрієм Нужненком (30-2-1, 14 KOs). Рахунок суддівських записок за підсумками 12 раундів склав: 117-110, 116-111, 116-111.

Наприкінці першого раунду жорстким лівим крюком Нужненко послав Хаттона в нокдаун на настил рингу. Нужненко кинувся на добивання, але розвинути успіх і завершити бій на свою користь Юрій не встиг.

Хаттону вдалося вижити і протриматися до гонгу. На другий раунд Хаттон вийшов вже з іншим настроєм. Багато раундів у цьому поєдинку могли б піти в залік як Хаттону так і Нужненку.

У фінальному раунді Хаттон рішуче активізувався, і пішов ва-банк, завдяки чому виграв кінцівку і в цілому бій в очах суддів.

Відзначимо, що Хаттону вдавалося протягом бою кілька разів взяти потрібний йому перепочинок - у шостому раунді боксер мав проблеми зі своєю капою, у 8 і 10 раундах у Нужненка розв'язався бинт на рукавичках.

За матеріалами Территория бокса

Зараз ви читаєте новину «Нужненко програв Хаттону рішенням суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути