вівторок, 15 червня 2010 13:33

"Луганськтепловоз" продали законно - Чечетов

"Луганськтепловоз" продали законно - Чечетов

Продаж "Луганськтепловоза" відбувся згідно з діючим законодавством.

Про у коментарі Gazeta.ua сказав перший заступник голови фракції Партії регіонів, екс-голова Фонду держмайна Михайло Чечетов.

"Хто не захотів брати участь у конкурсі – не робив цього. Але всі бажаючи подали документи. Часова процедура була дотримана. Все було зроблено згідно нормативної бази для того, щоб конкурс пройшов прозоро і публічно", - зауважив депутат.

За словами Чечетова, коли приватизують стратегічні унікальні об'єкти, питання ціни другорядне.

"А в першу чергу мова йде про інвестора, який має забезпечити стратегічну перспективу розвитку підприємства. Це може бути за рахунок покращення менеджменту, вкладання коштів в модернізацію і розширення ринків збуту", - пояснив він.

"Брянський машзавод" – це та структура, яка здатна забезпечити ринки збуту, щоб завод працював. Тому з точки зору стратегічного розвитку підприємства, воно потрапило до рук серйозного інвестора", - додав "регіонал".

Нагадаємо, Фонд держмайна продав 76% "Луганськтепловоза" за 410 млн грн російському "Брянському машзаводу". ФДМ допустив до конкурсу з продажу 76% "Луганськтепловоза" НВО їм. Фрунзе і російський "Брянський машзавод". Стартова ціна – 400 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Луганськтепловоз" продали законно - Чечетов ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути