Ексклюзиви
пʼятниця, 04 червня 2010 10:09

У Бангладеш гігантська пожежа забрала більше 100 життів (ФОТО)
14

Фото: Фото: Reuters

Гігантська пожежа сталася в Дацці - столиці Бангладеш. Полум'я вирувало кілька годин, знищивши ряд багатоповерхових житлових будинків і заблокувавши всередині сотні людей. За останніми даними, кількість загиблих досягла 108 осіб і може ще збільшитися. Постраждали більше 150 осіб, багато з них у важкому стані.

Пожежа спалахнула в старій частині міста через вибух в електричному трансформаторі і поширилася на житлові та офісні будівлі. На даху одного з будинків саме в цей час святкували весілля. "Ми вважаємо, саме з цієї причини жертв так багато", - наводить AFP слова начальника пожежного департаменту Абу Найіма. За свідченням очевидця, наречену врятувало від загибелі те, що під час початку пожежі вона була в салоні краси.

Серед загиблих є жінки і діти. Багато людей були доставлені в лікарню в критичному стані. Зараз пожежні закінчили гасіння і продовжують рятувальну операцію, яка ускладнюється вузькістю вулиць у постраждалому кварталі Нажірабазар.

"Це велика трагедія. Ми розіслали повідомлення всім лікарям в окрузі, щоб вони приїхали в лікарні і зайнялися постраждалими", - заявив міністр охорони здоров'я Руале Хак.

Зараз ви читаєте новину «У Бангладеш гігантська пожежа забрала більше 100 життів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути