вівторок, 20 квітня 2010 11:48

Чупакабра виїдає в жертви серце й легені

Чупакабра виїдає в жертви серце й легені

У Рівненській регіональній державній лабораторії ветмедицини дослідили вбитих невідомим звіром кроликів, індиків і курей. Це сталося у ніч на неділю в селі Зоря Рівненського району.

"У двох кролів на грудях звір прогриз 5-8 см отвори й виїв сердце та легені. У всіх тварин на потилиці та грудях залишилися глибокі сліди від зубів хижака", - розповів Gazeta.ua Віктор Ракович, 59 років, директор Рівненської регіональній державній лабораторії ветмедицини.

"У нього дуже міцні щелепи. Він так сильно стискав жертви, що в них потрощені грудні клітки, ребра, численні травми внутрішніх органів, зокрема, серця, легень, печінки. Не можу стверджувати, що цей звір випиває кров у жертв. Розтин показав, що у більшості тварин кров залишилася", - продовжив він.

У лабораторії дослідили 11 вбитих звіром кроликів, 3 індиків і 5 курей. У них не виявили слідів жодних інфекційних захворювань.

"Версію, що домашню живність вбила хвора на сказ лисиця, вовк, чи собака одразу ж відкидаю. Ймовірно,що це зробив якийсь інший хижак. За 35 років моєї роботи такого масового знищення кролів і птиці у господарствах селян ще не бачив", - сказав Віктор Ракович.

У Зорі працювала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Рівненського райвідділу міліції.

Правоохоронці закликали мешканців області дбайливо оберігати домашню живність, а у випадку появи невідомого звіра одразу ж повідомити міліцію.

Питання чупакабри перебуває на особистому контролі новопризначеного начальника УМВС України в області генерал-майора Олега Сала.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чупакабра виїдає в жертви серце й легені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути