четвер, 11 березня 2010 19:34

Міні-електроцикл і електроскутер показали в Києві (ФОТО)

Триколісний скутер "П"яджо MP3" / Piaggio MP3 показують на виставці мототехніки. Вона триватиме з 11 по 14 березня в Міжнародному виставковому центрі на столичному Броварському просп.

"П"яджо MP3" - перший у світі триколісник. Пара коліс, кожне з яких має незалежну підвіску, розташовані спереду.

- Здвоєні колеса додають стійкості на дорозі. Дозволяють входити в поворот під великим кутом. На поворотах спрацьовує механізм нахилу. На прямій, або стоячи перед світлофором, його можна заблокувати, - пояснює Ігор Воробйов з компанії "Італмото", офіційного імпортера мототехніки.

"П"яджо" має дві версії. Одна — суто з чотиритактним бензиновим двигуном об"ємом 0,25-0,4 л. Новіша версія має і бензиновий, і електричний двигуни. Коробка передач — автоматична.

Новинку пропонують в салонах за 9190 євро. На виставці пропонують на 2200 євро дешевше. Техніку постачають прямо з Італії на замовлення. Чекати треба тиждень, каже Воробйов.

Інша екологічна новинка — міні-електроскутер TWIP e Power 2. Його приводять у рух дві батареї, вмонтовані під сидінням. Заряду енергії вистачає, щоб провезти на 25-30 км водія та багаж вагою до 120 кг.

Техніка має ручні гальма, як у спортивного велосипеда. Швидкість регулюється руків"ями на кермі. Колеса невеликі, мають діаметр 26 см. Такі придатні лише для добре асфальтованої дороги.

Зараз ви читаєте новину «Міні-електроцикл і електроскутер показали в Києві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути